•8•

716 56 1
                                    

Прибрах се и на вратата ме чакаха нашите. Започва се...

-Къде беше?- пита ядосано майка ми

-Нали ти казах, че бях при Jisung. Защо питаш пак?

-Така ли? Това момче ти влияе много зле. По-добре се отдръпни от него.- каза тя

-Моля? Няма ТИ да ми избираш приятелите. Той е единствения приятел, който имам.

-Аз го правя за твое добро. Разбери ме...

-Защо един наш разговор не протече нормално, а не всеки път с караници и бой?- попитах и при този въпрос се чуваше само тишината. Те сведоха глави и нищо не казваха. Аз се качих в стаята си и легнах на леглото. Ще послушам Jisung. Ще отида на училище, пък каквото искат да казват нашите.

Седмица по-късно

ГТ. So Yeon
Мина седмица откакто стана това с Felix. Не съжалявах че му казах всичко това. Беше време да отида на училище. Новото момче днес щеше да дойде. Сестра ми каза, че не е нов. И преди е учил тук, но е прекъснал за малко. Аз не си спомням такъв, но...

Вече бях в новия си апартамент, който исках толкова дълго. Закусих набързо и се уговорихме със сестра ми заедно да отидем на училище. С нашите вече не си говорим толкова често като преди.

След като стигнахме училище видяхм бившата ми най-добра приятелка и Sunwoo. Краката ми не можеха да ме държат от притеснение.

-Хей... Не мисли за тях. Покажи им че живота ти е по-добре и без тях!- каза сестра ми и аз се съгласих с нея. Минах покрай тях с вдигната глава, но не много вдигната за да не ме мислят за надменна.

Видях групичка с момичета и отидох при тях.

-Какво става тук?- попитах

-Не знаеш ли? Момчето което ще повтаря тази година идва пак. Те ще го изключат, защото по почти всички предмети има двойки.- Аз изчаках да видя кой е.

Накрая той дойде с маска и качулка. Влезе в училище и свалк маската и качулката си. Бях в шок. Отидох при него.

-Felix?- казах при което се той се обърна учудено.- Тук ли учиш?

-Да... Ти сега ли забеляза, че уча в твоето училище? От 5 години съм тук.- аз се почувствах гадно от думите му.

-Н-не. Просто...

-Просто какво?- прекъсна ме той- Аз мислех, че няма да забележиш че въобще съм тук? Такива като теб попринцип не се занимават с такива като мен...

-Престани! Какво ти става?

-Казвам истината.- каза това и влезе в стаята си. Как не потекоха сълзи от очите ми не знам.

ГТ. Felix
Стана ми много гадно. За нея и мен. Тя чак сега видя, че учим в едно училище. Но пък много лошо и наговорих тези думи. Но обстоятелствата са такива. Пък и ако нашите родители не се мразиха пак нямаше да сме нещо повече от съученици...

ГТ. So Yeon
До края на часовете не спрях да мисля за думите на Felix. Чувствам се отвратително. Взех си нещата и излязох от училище. Беше време да се прибирам. Докато излизах нещо привлече погледа ми. Обърнах се и видях как най-добрата ми приятелка и Sunwoo се натискат. Не усетих кога от очите ми вече падаха сълзи. Тръгнах си преди да ме видят. Защо на мен? Мразех себе си! Нищо не мога да направя! Не мога да защитя това което искам.

Прибрах се в апартанента ми. Метнах раницата си и не спирах да плача. Та те щяха да се изядат. Свих се в ъгъла на стаята.

-Нямам нито приятели, нито родители на които да споделя болката си!- ронех крокодилски сълзи

-Защо тази болка не свърши?!- извиках с все сила аз

- Ще я накарам да свърши веднъж завинаги!- казах категорично...

Save Me From This Hell ~SKZ FELIX FF~Where stories live. Discover now