0.8

14.4K 716 20
                                    

Bilinmeyen
Mutsuzsun bugün?

Arden
Açım ve uykum var.

Ona yanıt vermedim. Neyi çok sevdiğini biliyordum. Azra'ya baktım. "Azra bana kuruvasan ve çay alır mısın? Yalnız Arden'in sırasına koyman gerekecek." deyip Şirince sırıttım. "Aşk ne saçma şey ya!" diye söylene söylene gitti.

On beş dakika sonra bir mesaj geldi.

Arden
Sen ciddi olamazsın. Çok teşekkür ederim. En sevdiklerim.

Bilinmeyen
Hadi boş yapma ye.

Sınıfa girdiğimde Arden'e baktım hemen. "Oo. Kim almış bunları? Tam isabet olmuş. Cidden düşünceli biri olmalı." deyip güldüm. Kendimi de mi övmeyeceğim canım? Tabii ki öveceğim çünkü canım kendim. "Bilinmeyen kız. Cidden düşünceli biri."

Melike ve Giray sınıfa girdiler. "Bu bilinmeyen de neymiş be! Ben de bilinmeyen istiyorum." deyip güldü. Nah bulursun. Melike ona baktı. "Diyorsun?" deyip yerine oturdu. "Diyorum." dedi Giray da. Bunların hali ne olacaktı bilmiyordum.

Melike bana bakıp imalı bir şekilde sırıttı. "Yapıyorsun şu işi." dedi sessizce. Tabii ki yapacağım. Hem işsiz hem de aşığım. Güldüm. "Miraç futbol oynuyormuş. Bizi de çağırıyor." dedi Giray. "Bugün müymüş sınıflar arası turnuva?"

"Aynen."

Aşağı indik. Yer bulup oturduk. Gözlerimi kısıp maça odaklandım. "Şimdi Miraç sağ ile mi oynuyor, sol ile mi?" diye sordum. Arden güldü. "Onun sağı solu belli olmuyor." dedi. İlk başta anlamasam da anlayınca gülmeye başladım. Giray ve Melike de bize katılınca, birçok kişinin dikkatini çekmiştik.

Okuldan çıktığım gibi eve attım kendimi. Yardırmıştım o sürede.

Without me|Texting|Where stories live. Discover now