Chapter 28

76 7 11
                                    

*Shunsuke szemszöge*

      Csend. Csend van. Senki sem szólal meg, és mindenki kerüli a tekintetem. Ayumi még mindig alszik. Jó is így. Úgy terveztem, hogy később elmondom neki azt, amit én hallottam. De egyelőre nincs mit mondanom neki, mert mindenki hallgat, mint a sír. A hosszas csendet pedig egyetlen ember törte meg.

- Hikari elmondta nekem, hogy akkor akarja nektek ezt elmesélni, amikor vége a Zenno-val folytatott harcoknak... Megmondtam neki, hogy minél előbb mondja el nektek az igazat a múltjukról, mert akkor teljesen máshogy fogjátok fel a dolgokat ha nem ők mondják el... Ma akarta elmondani nektek miután megtanítja nektek az erőtök használatát. De mielőtt megtehette volna, megjelent Zenno és az elképzelése megbukott... Őszintén szólva nem szeretném elmondani, mert ez nem az én kötelességem és mert nem érzem rá alkalmasnak magam... De ezek szerint nincs más választásunk... Kezdjük a legelejétől azzal, aki a legrégebb óta ismeri Sousuke-t... Kezded, Ichimaru-san? - fordult Ichigo az említett felé. Gin-san kilépett a sorból és elénk állt. 

- Yare, yare... Nem hittem volna, hogy valaha is beszélnem kell majd erről... Nincs mit tenni... Részletezzem is? - kérdezte Gin-san a tarkóját vakargatva.

- Csak azt, ami hozzákapcsolódik. - mondtam.

- Oh, értem... Hát... Aizen taichou több évszázadon át Hollowfikáció-s kísérleteken dolgozott... Megakarta szüntetni a határt Shinigami és Hollow között... A kísérletei sorra buktak el... Meg sem tudom számolni, hogy mennyi embert használt fel hozzájuk... Az volt a célja, hogy megölje a Lélek Királyt és, hogy átvegye a helyét... - kezdte Gin-san.

- Az a kis gömb, amiről beszéltetek, annak a neve Hougyoku... Mind Sousuke-san, mind én, készítettünk egy-egy Hougyoku-t... Azonban egyikünké sem volt tökéletes... A Hougyoku segítségével képes volt Hollowfikáció-s kísérleteket végrehajtani. - mondta Kisuke-san.

- Én és másik hét Shinigami is a kísérletei áldozataivá váltunk... Mielőtt kinyírt volna minket, megjelent Urahara és Tessai, hogy megakadályozzák... Urahara a Hougyoku segítségével rendbe hozott minket, és az Élők Világába menekültünk... Akkoriban is én voltam az 5. osztag kapitánya, Sousuke pedig a hadnagyom volt... Szóval nem voltam túl boldog amikor átvette a helyem... Akkoriban senki sem tudta, hogy miket művelt, csak mi... - mondta Hirako Kapitány.

- Ez után is folytatta a kísérleteit... Úgy száz évvel később sikerült létrehoznia egy olyan lényt, ami túltett az eddigieken... Elküldte az Élők Világába, akkor jött a képbe a Kurosaki Család... - mondta Gin-san.

- Akkoriban még én is a Gotei 13 része voltam... Én voltam a 10. osztag kapitánya... Akkoriban sok furcsa dolog történt az Élők Világában... Egyszer egy nagyon különös esemény történt... Akkor küldte apád azt a lényt az Élők Világába... Én is odamentem, hogy megoldjam a problémát... Harcoltam vele és erősebb volt, mint amilyenre elsőnek számítottam... Alaposan elvert, és mielőtt kinyírhatott volna, megjelent Masaki és megmentett... - mondta nagyapa.

- Ezek után Aizen taichou ugyanúgy folytatta a kísérleteket, persze rengeteg élet feláldozásával... Isshin-t a történtek után szemmel tartotta. Egy évvel azután, hogy megszületett Ichigo, rajta tartotta a szemét, és úgy döntött, hogy jó nyersanyag lenne a kísérleteihez... Hikari-chanról nem tudott, mivel Isshin sejtette, hogy kiderülne a rejtett ereje... Így Urahara-sanra bízta hat hónapos kora után... - mondta Gin-san.  

- Mikor Ichigo majdnem 16 éves volt, el lettem küldve az Élők Világába egy hónapos járatozásra... Még aznap egy Hollow megtámadta Ichigo-t, és én megmentettem... Odaadtam neki a Shinigami erőmet... Urahara-tól kaptam egy Gigai-t. De azt nem tudtam, hogy titokban bennem rejtette el a Hougyoku-t, amit ő alkotott... Pár hónappal később Aizen a 46-ok nevében visszahozatott, hogy kivégeztessen és megszerezhesse a Hougyoku-t... Végül sikerült neki megszereznie, és elment Hueco Mundo-ba... - mondta Kuchiki Kapitány. 

Fény és sötétség: örökösök. [Bleach fanfiction] (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now