31.BÖLÜM - PİŞMANLIK

505 162 367
                                    


Herkese merhaba! Otuz birinci bölümle karşınızdayım! Oy veren, yorum yapan, Yorgun'u destekleyen, okuyan herkese çokça teşekkür ederim! Satır arası yorumlarda buluşalım! Yıldızları parlatmayı unutmayalım!


Seviliyorsunuz. Keyifli okumalar...


Bölüm Şarkısı: CLANN- Welcome the Storm


Hangi şarkı anımsatmıştı onca zamanı bana? Hangi mevsimde bir kış kadar soğuk kalmıştım her şeye?

Zaman benden götürdüklerini anıların dehlizinde yakmış, küllerini geleceğe savurmuş oradan bana bakıyordu. Hiç tatmadığım duyguların ürkek pençesinde silik suretimle kıvranıyordum.

Hangi şarkıların tadı damağımda kalmıştı? Hangi mevsimin solgun yüzüydüm ben?

Bir zamanlar çiçek kadar masum, ürkek ve naiftim. Şimdi ise şarkıların manaları arasında kaybolmuş, mevsimlerin hoyrat yüzünde eskimiştim. Zaman beni benden çalmış, yerime boşlukta savrulan bir ruh koymuştu...

"Seninle hep ilginç mekanlarda karşılaşıyoruz Karaca "sesindeki yadsınamaz keyif sinirlerimi alt üst ederken yanında duran iki adamına işaret vermiş ne yapmaya çalıştığının farkına vardığımda odadan çıkmak için telaşla arkamı dönmüştüm. Kapıya ulaşamadan adamlarından birisi beni diğeri ise Saldıray'ı tutmuştu.

"Senin burada ne işin var? "İçimdeki öfke ve tedirginlik birbirine karışmış olabildiğince sesime yansımıştı. Burada onunla karşılaşmayı hiç ama hiç beklemiyordum.

"Bu soruyu benim sormam gerekmiyor mu? "Alay eden tavrı içimdeki öfkeyi git gide kabartırken başını hafifçe yana yatırdı "sen burada ne arıyorsun? "Diye sordu meraklı bir ses tonuyla. Ona cevap vermek yerine beni tutan adamın elinden kurtulmak için bütün gücümle çabalamış adamın tutuşunun sertleşmesiyle acıyla inlemiştim.

"Karaca'yı bırak Gencer! "Acıyla inlemem Saldıray'ı kendine getirmiş olacak ki öfkeyle konuştu "kılına zarar gelirse bedelini benden önce Kamer ödetir. Onu karşına almak istemezsin öyle değil mi? "Gencer'in Kamer konusundaki ısrarcı tutumunu bildiğinden onu bu yoldan vurmaya çalışmıştı.

"Sizinle Kamer'in de dahil olacağı ufak bir görüşme yapacağız "Gencer'in ifadesiz sesiyle beraber adamları bizi sürükleyerek odadan çıkarmaya çalışırken Saldıray onu tutan adamın karnına bütün gücüyle dirseğini geçirmiş oluşan boşluktan yararlanıp kendini kurtararak beni tutan adamın yüzüne okkalı bir yumruk geçirdiğinde adam yalpalarken bende dengemi kaybederek yere düşmüştüm.

"Kaç! "Saldıray'ın bağırışıyla beraber düştüğüm yerden hızla toparlanıp ayağa kalkmış Gencer fırsat vermeden kolumdan tutarak beni kendine çekmişti. Hırpalanan iki adam ise kendilerini çabucak toparlayıp Saldıray'ı tuttuklarında kaçamayacağımızı anlamıştım.

"Bırakın onu! "Gencer Saldıray'ın öfkeli haline alayla dudağını bükerken adamlardan birisi belinden silahını çıkarıp Saldıray'ın ensesine sertçe vurdu "ne yaptığınızı sanıyorsunuz? "Korkuyla bağırdığımda kimse beni umursamamıştı.

"Sadece etkisiz hale getirdiler "Saldıray'ı zor kullanarak bayıltmaları normal bir davranışmış gibi konuştuğunda cevap vermeme fırsat tanımadan beni peşinden sürükledi.

"Sizi karşıma almak gibi bir niyetim yok "Bunun için ona teşekkür etmemi bekliyorsa çok yanılıyordu. Beni sürüklemesine rağmen Saldıray'a bakmaya çalışırken çoktan aşağı kata inmiş hızla dışarı çıktığımızda evin arka tarafında bekleyen siyah minibüse karga tulumba binmiştik. Saldıray da baygın bir vaziyette bindirildiğinde vakit kaybetmeden yola çıktık.

YORGUNWhere stories live. Discover now