23.KAPITOLA

544 32 3
                                    

Dnes som šla von s Patrikom a s nejakými jeho kamarátmi z detstva. Išla s nami aj Laura,Oliver nešiel lebo bol na rodinnej oslave. Išli sme si sadnúť do jedného podniku a sadli sme si von na terasu,kde sa dalo aj fajčiť. Patrik to hneď využil a zapálil si cigaretu aj spolu s niektorými jeho kamarátmi. Mne sa cigarety celkom hnusia a nechápem čo na to  ľudia vidia.
"A čo tá kočka čo si ju chcel Paťo?"spýtal sa Patrika jeden z jeho kamarátov,menom Tomáš.
Patrik na mňa neisto pozrel a zavrtel sa na stoličke. Potiahol si ešte z cigarety a vydýchol nervózne. "To je už za mnou."povedal napokon a odkašlal si.
Všetci na mňa hádzali očkom,ale ja som sa snažila byť nad vecou.
"Veď si ju chcel,boli ste vonku,ešte pred troma mesiacmi tuším."hovoril stále.
Patrik bol stále nejaký nervózny a vrtel sa na stoličke. "Vždy som chcel ale ju."ukázal na mňa. "Ale nevedel som či aj ona mňa. Preto som pozeral aj po iných."odpovedal ešte.
"Nie je to jedno?"spýtala som sa a všetci pozreli mojim smerom. "Ja som tiež chcela vždy Patrika,ale šla som von aj s inými."tak trošku som zaklamala. Všetci na mňa prekvapene pozreli,hlavne Patrik. "Tiež som s ním nemusela byť."mykla som plecom. 
Naštvane sa pozrel na výhľad a potiahol si z cigarety. 
"Musím si odskočiť."povedala som. 
"Ja tiež."pridala sa Laura a išla so mnou na wc. "Počuj,že si klamala?"spýtala sa ma keď sme boli samé.
Zasmiala som sa. "Áno..tak snáď tam nebudem ako krava len sedieť a počúvať to ako sa bavia o inej."
"Ty vždy vrátiš úder."
Prikývla som pyšne a Laura sa zasmiala. Potom sme sa spoločne vrátili k stolu,kde už chalani preberali iné veci. Všimla som si ako ma jedna tá jeho kamarátka Dara stále sleduje. 
"Inak,nepôjdeš dnes ku mne spať? Naši sú preč."povedal Patrik.
"Hm...požičiaš mi aj nejaké veci na prezlečenie?"spýtala som sa ho.
Prikývol. "V tom prípade áno."odpovedala som. Budeme spolu sami? To znie skvelo. To nemôžem predsa odmietnuť. Tá Dara tak divne po mne zazrela až ma zamrazilo. 
"Bude sexík?"rýpol si Tomáš a drgol do Paťa. Patrik však prekrútil očami a povedal mu,že je debil. "Takže áno."doplnil ešte. Potom sme ešte išli všetci spoločne do mesta,kde sme sa prešli,naháňali sa,robili blbosti,kričali a fotili sa. Laura nám spravila fotku,kde má Patrik jednu ruku položenú na mojom zadku,druhou mi drží líca,ja mám okolo neho jednu nohu obmotanú a on mi namiesto pusy oblízal ústa. Všetci sa na tej fotke smiali,okrem tej Dary. Obaja sme si tú fotku dali na instagram,kam nám chodilo veľa komentov,že sme spolu zlatí a podobne. Večer som už išla k Patrikovi domov,kde som vbehla do sprchy a on po mne. Dal mi na prezlečenie jeho biele tričko,ktoré mi bolo voľné a veľké a dolu som mala len nohavičky. Vlasy som si dala do drdolu a čakala naňho. On vyšiel len s uterákom okolo pásu a s mokrými vlasmi. On je tak sexy. Keď si všimol môj zaujatý pohľad,tak sa len usmial. Pristúpil ku skrini,ktorú otvoril,otočil sa mi chrbtom,tvárou ku skrini a stiahol zo seba uterák. Videla som presne jeho dokonalý zadok. Dostala som naňho neskutočnú chuť. Zahryzla som si do pery a podišla zo zadu k nemu. Objala som ho zo zadu,začala ho bozkávať po chrbte a kúsať. Jednou rukou som mu stlačila zadok a on sa jemne zasmial. Ďalej som mu obe ruky dala na brucho a jemne ho hladila. Ústami som ho stále bozkávala po chrbte a šepla: "Už nechcem viac čakať."
Otočil sa mi tvárou. Pozrela som sa dolu. Hanbila som sa,ale snažila som sa aby to na mne nevidel. Znova som sa pozrela do jeho tváre. Pohladil ma po líci a pobozkal vášnivo na ústa. Rukami mi prešiel pod tričko a hladil mi nahé telo. Potom zašiel dolu,ruky dal pod môj zadok a vyhupol si ma na ruky. Niesol ma až k posteli,kde ma uložil,ale neprestával bozkávať. Vyzliekol mi tričko,prešiel rukami po nahých prsiach a pobozkal ich. Pomaly mi prešiel k nohavičkám,ktoré stiahol dolu. Znova mi prešiel k tvári,kde mi bozkával ústa a potom už som cítila len...

Po tom všetkom sme ležali v posteli úplne nahý a prikrytý paplónom. Patrik si zapálil cigaretu. On vyzerá aj pri fajčení hrozne sexy,pretože má ten pohľad,ktorým dostane každú. Prstom som mu prešla po ústach a sledovala ho. Potom som mu z úst vytiahla cigaretu a vložila ju do tých svojich. Chcem vedieť čo je na tom také super. Potiahla som si a vydýchla. 
"Musíš až do pľúc."povedal pobavene. Skúsila som to znova. Pálilo to,ale skúsila som si znova potiahnuť. Potom som ju vrátila späť Patrikovi,ktorý si pobavene potiahol z cigarety. 
"Je to hnus,prečo fajčíš?"spýtala som sa ho.
Mykol plecom. "Neviem."
"Ničíš sa tým,vieš?"
"Viem..."
"Otcov brat tak zomrel. Mal rakovinu pľúc,fajčil od 15-tich,nemohol dýchať,necítil chuť jedla ani vôňu. Trápil sa,mal bolesti a ja som ho videla ako pomaly a drsne zomieral. Nechcem aby si dopadol tak aj ty."povedala som.
"Prečo by som mal zrovna ja?"
"A prečo nie? Toto si povie každý a potom len zomierajú. Proste Patrik naozaj ťa milujem a nechcem aby si zomrel len kvôli tejto sračke,ktorú len vyfukuješ do vzduchu."
Prikývol. "Máš pravdu."zahasil cigaretu. "Je koniec cigaretám."doplnil a išiel do koša vyhodiť celú krabičku.
"Aj tak keď budeš chcieť tak si pôjdeš kúpiť."
"Kvôli tebe to spravím...prestanem...a každé ráno aj večer...kedy chceš,ma môžeš kontrolovať,či náhodou nesmrdím."povedal s úsmevom na perách. 
---
Aký ste mali dnes dník?♥

Pod holým nebom [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now