6.KAPITOLA

629 28 3
                                    

Ráno som vstala ako prvá. Šla som teda do kúpeľne,vlasy si zapla do copu,umyla tvár,dala si špirálu,prezliekla som si v izbe oblečenie. Hodila som na seba len mikinu,tepláky a ponožky. Zliezla som dolu po schodoch do kuchyne,kde na stoličke bolo prevesené čierne tričko,ktoré patrilo jednému z chalanov. Podišla som ku kanvici,kde som si zohriala vodu na kávu. Do šálky som si znova dala dve lyžičky kávy a jednu cukru. Zatiaľ som si pozerala Instagram a čakala kým sa mi zohreje voda. Keď sa zohriala,kávu som zaliala a chvíľu ešte pozerala do mobilu.
"Hm,tá káva rozvoniava."ozvalo sa. Prudko som sa otočila a to čo som videla ma totálne celú zaseklo. Nevedela som čo povedať. Stál tam Patrik len v rifliach,ktoré mal trošku nižšie a boli mu vidieť čierne boxerky,nad ktorými bolo vidieť také to V,ktoré majú chalani čo cvičia. Vždy sa mi to na chlapcoch páčilo. Patrik rád posiluje,je to vidieť. Má svalnaté ruky,vypracované prsia,tehličky a dokonalý zadok. Jeho vlasy boli rozstrapatené a tvár trošku ospalá,no aj tak vyzeral dobre. Narozdiel odo mňa.
"Dobré ránko."povedal napokon. 
"Ehm...aj..aj tebe."dostala som zo seba. Nevedela som kam sa mám pozerať. A on je úplne so všetkým v pohode,ale ja som z toho úplne mimo. 
Dal hlavu do hora a usmial sa na mňa. "Urobíš aj mne?"
"Čo?"
"Veď kávu."usmial sa ešte viac.
Och bože ja som blbá. "Jasné,že áno."pustila som sa do toho. Líca mi horeli,veď ktorej by aj nie,že? "Spal si dobre?"spýtala som sa ho,ale bola som mu otočená chrbtom,pretože by videl aká som celá červená a ja by som zo seba nič nevydala.
"Veľmi dobre."odpovedal a postavil sa vedľa mňa.
"Nie je ti zima?"
"Prečo by mala?"
"Keď si...polonahý."to bolo hrozne trápne. "Je to tvoje tričko?"ukázala som smerom na stoličku. 
Pristúpil k nej bližšie. "Áno. Si nejaká nervózna."to už som sa naňho pozrela.
"Nie som zvyknutá,že mi po dome pobehuje polonahý chalan."odpovedala som rýchlo.
"Rozumiem,tak ja sa radšej oblečiem."vzal si tričko a pomaly si ho obliekal. Popri obliekaní mal hlavu do hora,sledoval ma a usmieval. Skoro som sa roztopila rovno pred ním. Otočila som sa chrbtom a zakusla si do pery. Čo sa so mnou deje? 
"Už máš hotovú kávu."povedala som rýchlo.
"Ďakujem."vzal si ju a sadol si. Ja som si so svojou kávou sadla presne pred neho. "Aj dnes ideš do práce?"
Prikývla som. "Piatky,soboty a nedele som tam. A ty niekde pracuješ už?"
"Chodím kosiť trávniky a v lete čistím bazény. Nie je to bohvie ako moc dobre platené,ale aspoň niečo."
Prikývla som. "Presne tak. V útulku tiež moc nezarobím a hlavne keď som tam len 3-krát do týždňa,ale mám aspoň niečo. Kupujem si zato napríklad oblečenie ak potrebujem,aby mi to nemusel tatino kupovať. Proste veľa vecí si platím sama,pretože otec je na to sám,tak aspoň takto mu pomôžem. Veď aj Adam brigáduje,ale to vieš."
"Viem. Chcel som s ním chodiť čapovať,ale otec mi našiel túto prácu."
"A kam to chodíš?"
"Kto si ma zavolá. Ale chodím hlavne k naším štyrom susedom a k otcovi do firmy."vysvetlil.
Hneď nato prišiel do kuchyne aj Andrej,neskôr brat,Oliver s Laurou a o takú hodinu až Elisha,ktorá keď k nám prišla mala na sebe veľkú vrstvu make upu. Mala na sebe oblečené krátke šortky,cez ktoré jej bola vidieť kúsok riť a na vrchu mala tielko,pod ktorým nemala podprsenku,takže jej stredne veľké pevné prsia jej boli dokonalo vidieť. Chalanov to hneď zaujalo a celú si ju prezreli. No keď sme ju uvideli my s Adamom a Laurou,prekrútili sme očami. Viem,že Oliver tajne miluje Lauru,ale pohľad na Elishu si neodpustil ani on.Andrej,Oliver a Patrik na ňu pozerali ako na Bohyňu. Neskutočne ma to vytočilo,ale snažila som sa to zakryť. Všetci sme sa teda spoločne naraňajkovali. Elisha sedela vedľa mňa a oproti nám Patrik. Pri Patrikovi bola soľ,tak Elisha sa postavila naklonila presne k nemu,aby jej pozrel na prsia,zatvárila sa naňho flirtovne,vzala si soľ a naspäť si sadla. Patrik ju stále sledoval. Srdce mi búšilo od zlosti. To isté urobila aj Andrejovi,ktorý sedel vedľa Patrika. No Andrej mal zase pri sebe chlieb,pre ktorý sa tým istým spôsobom natiahla. Urobila presne to isté čo Patrikovi. Srdce sa mi rozbúšilo ešte viac,nohy,ruky sa mi roztriasli a ja som netušila čo robiť. Prudko som sa postavila,že všetci sa na mňa pozreli. Chytila som tanier,dala ho do umývačky a išla som smerom z kuchyne preč. 
"Čo ti je?"spýtala sa Laura,ale odignorovala som to.
"Zase jej šibe,asi má krámy."povedala potupne Elisha. Zastavila som,naštvane na ňu pozrela a povedala:
"Jedine komu tu šibe si ty,sestrička. Drž už radšej tú tvoju premachlenú papulu."povedala som a išla do izby. O takých 10 minút prišla za mnou Laura.
"Čo sa deje?"sadla si vedľa mňa na posteľ.
"Štve ma ako sa tam premáva Elisha. Vytáča ma to,lebo je to moja sestra. Ukazuje sa,najradšej by sa rozdala každému chalanovi."nadávala som.
"Áno to máš pravdu,ale proste sa s tým zmier,je to ona tak čo čakáš?"
"Lenže ja nechcem aby taká bola. Má 15!"
"Je to jej život,nerieš to. Aj mne to príde trápne,ale už to neriešim,pretože viem,že aká je."
Nadýchla som sa. "Je to malá,podlá,sprostá,umelá,debilná mrcha!"nadávala som ďalej.
"Neserie ťa skôr to,že po nej chalani idú  a že má väčšiu pozornosť? Nezávidíš jej to?"
"Prosím? Ja pozornosť nepotrebujem! Nie som ako ona."
"Ste rovnaké."
Zazrela som po nej. "Nie sme si vôbec podobné! Sme úplne iné!"
"Obe si myslíte,že ste lepšie než tá druhá,obe ste tvrdohlavé..."
"Nepokračuj,prosím."vzdychla som si. "Kde je vlastne Oliver?"
"Dolu s chalanmi. Niečo preberajú...niečo chalanské."zasmiala sa. 
Som rada,že mám Lauru tak pri sebe. Mám ju neskutočne rada,len by som bola radšej,keby si s Oliverom začala. Viem,že on ju miluje,ale musím ešte zistiť či aj ona jeho.
------

Tak čo hovoríte na túto dlhšiu časť?♥ V tejto časti som vedela ako popísať Korine pocity ohľadom polonahého Patrika,pretože podobné niečo sa mi stalo. A vám? Máte nejaké podobné zážitky? Budem rada ak napíšete.

Pod holým nebom [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now