14.KAPITOLA

600 31 5
                                    

Ráno som sa rozhodla obliecť sa trošku ako Elisha. Prešla som okolo jej izby,trošku som si omrkla čo si dáva na seba. Samozrejme,výstrih,krátke kraťasy. Vbehla som teda do svojej izby,dala som si na seba sivé tričko s veľkým výstrihom,rifle s vysokým pásom a vyššie topánky. Vlasy som si nechala rozpustené,ale predok vlasov som si zapla. Ešte som sa jemne namaľovala a išla som do auta.
"Páni! Dnes ťa musím vážne pochváliť sestrička,vážne ti to sekne."povedala Elisha,čo ma prekvapilo.
Adam však len prekrútil očami a radšej sme už vyrazili.
Pred školou keď sme už vystúpili,všetky oči padli na nás. Teda skôr na mňa.
"Kto je toto?"robil si srandu Patrik a ukázal na mňa s úsmevom. "vyzeráš inak,dobre."
"Ďakujem."odpovedala som.
Nahol sa ku mne bližšie. "To čo bolo včera za pikantnú fotku?"šepol.
Mykla som plecom. "Čo len iné môžu mať také fotky?"šepla som mu späť.
"Pravda."usmial sa a jeho oči zatiaľ ani raz nezamierili na moje poprsie. Nepáčim sa mu?
Všetci sme vošli dnu do školy. Uvidela som Lauru s Oliverom ako spolu kecaju pri skrinkách a vyzerali že sú si naozaj blízky. Usmievali sa na seba,ale tak inak než obvykle. Boli pri sebe nejako blízko tvárou.
"Ahojte."prerušila som ich a hneď sa od seba odlepili.
"Ahoj."odpovedali jednohlasne. "Ako sa máš?"
"Dobre a čo vy?"
"Fajn...včera aká sexy fotka."povedal Oliver a džugol do mňa.
"Žeby kvôli pánovi P?"spýtala sa ma s úsmevom Laura.
Priložila som si prst na ústa. "Pšt! Nikto to nemôže počuť...lenže...aj tak som ju musela vymazať."
"Prečo?"
Povedala som im,čo sa stalo. Obaja chápali,že prečo mi Adam nadával.
"Vy ste tak hlúpy žiaci!!!"nadávala nám učiteľka. "Ako môžete nechápať toto učivo?! Veď to berieme už týždeň! Zajtra je písomka,či sa vám to páči alebo nie!!!"kričala. Odrazu niekto zaklopal a vošiel dnu. Bol to Patrik. Rozbúšilo sa mi srdce.
"Ehm..dobrý deň pani učiteľka. Ja som len prišiel si napísať tú písomku."povedal vystresovane. Bol tak zlatý.
"Samozrejme,Paťko... poď si sadnúť sem...ja som taká rada,že tu sedí niekto múdry a nie takéto...ach,radšej nič."povedala učiteľka. Patrik si sadol presne predo mňa. Otočil sa na mňa a usmial sa.
"Nasrali ste ju?"spýtal sa.
"Moc...a ty čo tu robíš?"
"Nemám jednu písomku dopisanu tak som sem musel prísť si ju napísať."vysvetlil.
"Tak snáď sa ti zadarí."myslela som to vážne. Moc som mu držala palce,nech je rád. "Počuj. Rozhodla som sa,že si dnes asi pôjdem po psa."oznámila som mu.
"Naozaj? A akého?"
"Máme tam takého psa kríženého,je tam už pol roka, má ešte len rok a dosť ho mám rada a aj on mňa. V robote keď som tam tak on ide stále za mnou,chcela by som si ho vziať. A nie je ani veľký,takže nikomu nebude zavádzať."
"Môžeme chodiť spolu venčiť."povedal.
"To budem rada."
"Páči sa Paťko. Tu máš písomku,držím palce."povedala učiteľka a dala mu papiere. Ďalej sa potom venovala nám. Potom on už dopísal.
"Páni učiteľka,mohol by som chvíľu zostať tu na vašej hodine? Ja vás tak rád počúvam."zalichotil jej.
Začervenala sa. "Samozrejme,veď vášmu učiteľovi poviem že si ešte písal."žmurkla naňho. Zostal teda sedieť tam predo mnou. Pozrel do mobilu a niečo odpísal niekomu. Potom sa trošku otočil ku mne.
"Aké bolo rande s Andrejom?"spýtal sa ma.
Vzdychla som. "To nebolo rande...ale okej...a bolo to príšerné. Nie je zlý,ale...je namyslený."
Prikývol. "To teda áno. Andrej je taký,ale tak my ho radi máme,je to dobrý kamarát,len pri babach sa mení na namysleneho."
"A nešli by sme my dvaja spolu ešte niekam?"navrhla som.
"Ja budem len rád. Napríklad keď si vezmeš toho nového psa tak sa môžme ísť s nimi niekam prejsť."
Usmiala som sa. "Som za. A inak s mojou sestrou bolo ako?"
"Hm...budem úprimný....príšerne."zasmiali sme sa. "Namyslená je hrozne. Stále si kontrolovala make up."začal ju napodobňovať. Začala som sa moc smiať a Laura tiež.
"Hej!"napomenula nás učiteľka. Stíchli sme sa,ale on to robil naschvál znova. Potom sme sa už ukľudnili a ja som si tak položila ruky na stôl a on na ten môj tiež. Odrazu ma len za jednu ruku chytil a začal si ju prezerať.
"Nikdy si nevidel ruku?"zasrandovala som.
"Takúto peknú nie."odpovedal.
"Tiež si úchyl na ruky? Ja si veľmi všímam ruky chlapov. Keď ma chalan pekné ruky...to je božské."vzala som si teda jeho jednu ruku a prezerala si ju. Skoro som zomrela aké má krásne ruky. "presne tento typ rúk sa mi páči."povedala som.
"Vážne sa tu bavíte o rukách?"spýtala sa nás Laura s úsmevom. Odtiahli sme sa teda od seba a cez prestávku odišiel do svojej triedy.

Po škole som však zašla do útulku,bola tam jedna moja kolegyňa. Povedala som jej,že si chcem vziať Arona,tak sme vybavili papiere a ja som si ho vzala domov,kde som už mala preňho nachystané veci. Odfotila som sa s ním a dala to na Instagram. Adam s Elishou ho hneď prijali a otec s Cassie tiež. Patrik mi hneď napísal,že je Aron je naozaj pekný pes a že sa teší kedy sa stretneme. Potom mi prišla správa od Lauri. Poslala mi fotku. Po tele mi prešli zimomriavky. Bola som tam ja a Patrik ako si prezerame svoje ruky. Bola to krásna fotka,ktorú som si hneď uložila do galérie.
-----
Čo hovoríte na túto časť?❣

Pod holým nebom [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now