hoofdstuk 99

0 0 0
                                    

Pov. Chayenne
Ik heb al zo lang niet meer bij Jennifer gaan kijken. Ja, dat komt doordat ik ook gewoon naar school moest. Daar was het erg druk.

Maar nu heb ik gelukkig vakantie, dus ik ga straks even kijken bij Jennifer. Maar eerst loop ik nog even langs een winkel.

Want ik ben daar zo lang niet meer geweest. Ik kan wel iets mee nemen voor haar. Ze snapt het vast wel dat ik geen tijd had.

Maar ja, ik loop dus naar een winkeltje. Wat moet ik mee nemen voor Jennifer? Ik heb geen idee eigenlijk.

Ik zal wel een knuffeltje mee nemen. Dat staat voor geluk. Als ze die heeft, wordt ze snel weer beter. Ja, dat ga ik kopen.

Ik loop snel door naar het ziekenhuis. Want ja, ik blijf daar zo lang mogelijk. En het bezoek uur is al bijna begonnen.

Ik weet gelukkig waar ze ligt. Dus dat is geen probleem. Ik loop naar de kamer van Jennifer. En ik doe de deur open.

Wat ik dan zie! Ik zie niemand. Gewoon een leeg bed. Dat is alles wat ik zie. Hoe kan dit? Dit is niet mogelijk.

Ze is weg. Waar kan ze dan zijn? Ik snap er echt even niks meer van hoor. Dit is ook gewoon zo raar. Dit hoort gewoon niet.

Jennifer is weg. Ze is niet in haar kamer. Waar kan ze toch zijn? Ze kan niet in een andere kamer liggen. Dat had Jennifer me wel laten weten.

Of anders zou een dokter me dat hebben laten weten. Dit is gewoon echt heel raar. Ze kan ook niet beter zijn, want ook dat zou Jennifer wel hebben laten weten.

Dan blijft er nog maar een optie over.... Maar dat kan niet, want het ging zo goed met haar. Ook zouden de dokters mijn ouders gebeld hebben als dat zo zou zijn.

Dat is niet gebeurd. Dus waar is Jennifer.....

Denken jullie dat Chayenne erachter komt waar Jennifer is? En waar is Jennifer eigenlijk? Wat vinden jullie van dit hoofdstuk?

hate or love ft Kevin dooms Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt