hoofdstuk 22

4 1 0
                                    

Pov. Jennifer
Ik ben echt heel benieuwd naar wat er dit keer met Lotte aan de hand is.  Ik kan alleen maar hopen dat het niet al te erg is.  Maar helaas kan ik ook niet meer doen.

Even later komt de dokter binnen. Hij roe nog eerst de laatste paar testjes bij mij en dan begint hij over Lotte.

Ohw nee, nu is het moment van de waarheid. "Je wilt natuurlijk weten wat er met Lotte aan de hand is hè?" Vraagtde dokter. "Ja dat wil ik heel graag. " Zeg ik snel. Ik wordt echt steeds zenuwachtiger. Dus hij moet echt een beetje opschieten.

"Lotte heeft een ziekte dat ze veel sneller moe is. Ze is nu flauw gevallen omdat ze  te moe was. Maar ze is ergens tegenaan gevallen met haar hoofd. Dus nu ligt ze in coma. Ze heeft nog 83% kans dat ze eruit komt. Maar hoe ze er dan uit komt weten we niet." Zegt de dokter.

Okee, Lotte heeft dus een ziekte waardoor ze veel sneller moe wordt. En ze is gevallen en ligt nu in coma. Ohw wat vind ik dit vervelend.

Ze moet gewoon weer snel wakker worden. Ohw nee,  dit is allemaal door mij. Doordat ik mijn tweede kans niet heb gebruikt.

Pov. Kevin
Heel heftig wat hier allemaal gebeurt. Eerst lag Jennifer in coma. Die kwam er vandaag weer uit.

Maar toen viel haar vriendin Lotte flauw. En die heeft jaar hoofd nu gestoten zodat ze nu in coma ligt.  Wa  is dit allemaal heftig hoor. Hopelijk gaat alles nog goed met Lotte en blijft alles goed gaan met Jennifer.

Pov. Chayenne
Lotte ligt nu in coma. We zullen Jennifer dus goed in de gaten moeten houden. Want ik weet dat ze dit echt heel erg vind. Dit is ook gewoon allemaal erg snel op elkaar.

Maar ja, Jennifer mag nu weg.  Dus we zullen haar maar naar huis brengen. Dan zullen we iets leuks gaan doen om haar af te leiden. En dan gaan we s'avonds weer naar Lotte.  Ja zo doen we het. Maar dan......

Wat denken jullie dat er gebeurt? En wat vinden jullie van dit hoofdstuk?

hate or love ft Kevin dooms Donde viven las historias. Descúbrelo ahora