hoofdstuk 9

7 2 0
                                    

Pov. Kevin
Ik scrol even door insta. Even kijken of er nog wat leuke foto's op staan. Dan zie ik een foto van een meisje. Ik lees de tekst die eronder staat. Ohw wauw dit ontroerd me echt. Dit had ik nooit verwacht. Ik ga naar het profiel van dat enen meisje en in dm haar.

Ik: leg me nog eens uit, wat is er nou precies gebeurt? 21:23

al snel krijg ik een reactie van het meisje.

XxChayennexx: mijn zusje ging met haar beste vriendin shoppen. Toen ze daar naar toe wouden gaan, is mijn zusje aan gereden door een dronken gast. Nou ligt ze in coma en heeft ze nog maar 15% kans dat ze er uit komt. Haar vriendin heeft nu een schuldgevoel want ze denkt dat dit alles haar schuld is. Maar dat is natuurlijk niet zo. Nu wil ik graag dat je naar het ziekenhuis komt en mijn zusje ziet en haar vriendin opvrolijkt. Zou je dat willen doen? 21:27

Ik: ja natuurlijk kom ik je helpen.  Ik kom morgen wel langs. Is dat goed? En komt het uit? Als er wat veranderd moet je het me wel doorgeven.

Zo gaat het gesprek nog even door. Dan zeg ik dat ik gf a alpen en wens haar nog heel veel sterkte met haar zusje. Ook ben ik er achter gekomen dat het zusje Jennifer heet, en die vriendin heet Lotte. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe ze er uit zien. En ik ben er wel achter dat het niet de schuld van Lotte is. Het is gewoon een stom ongeluk geweest. Ik vind het echt best wel erg dat dit zo maar kan want ze is nog niet zo oud.  Ze zou nog een heel leven voor zich moeten hebben.  Maar dat gaat nu allemaal anders. Ook voor Chayenne en Lotte.  Ik vind het echt niet terecht dat Lotte met een schuld gevoel rond loopt. Daarom ga ik daar morgen heen. 
Wat denken jullie dat er gebeurt de volgende dag? En wat denken jullie dat de reactie is van Lotte?

hate or love ft Kevin dooms Where stories live. Discover now