hoofdstuk 43

1 0 0
                                    

Pov. Jennifer
Ik loop naar de huiskamer van het huis. Ja we hebben een hotel met een huiskamer achtig iets. Dus daar loop ik naar toe.

Dan zie ik Chayenne ineens huilend naar me toe rennen. "Wat is er gebeurt, Chayenne?" Vraag ik. "ik, ik, het is uit met tobias." Zegt Chayenne huilend.

"Kom hier, kom hier. Het is al goed. Hij is jou tranen niet waard. Wat is er gebeurt? Waarom maakte hij het uit?" Vraag ik aan Chayenne.

"Hij wou me niet meer. Hij heeft een ander." Zegt Chayenne. Ik vind dit erg vervelend voor Chayenne. "Jennifer, Jennifer, Jennifer."

"Heey wie is dit? Serieus wie is dit?" Zeg ik. "Ik ben het, Cristina. Maar je bent door je wekker heen geslapen. En je moet naar school.

Je moet om 08:10 beginnen en het is nu 7:05. Dus schiet op!" Zegt Cristina. Ja laat ik maar opschieten en uit bed komen. Ik stap snel uit bed en loop naar de douche.

Dan pak ik snel mijn kleren en een handdoek. En ik stap snel in de douche. Na een paar minuten stap ik er weer uit.  En in een recordtempo kleed ik me weer aan.

Ik doe mijn haar nog even en dan loop ik naar beneden. Ik maar snel mijn ontbijt klaar en eet het op. Dan nog even snel tanden poetsen.

En dan loop ik naar mijn fiets toe. Ik stap snel op mijn fiets en ik fiets naar school toe. Mijn school is 10 minuten rijden. Dus ik ben net op tijd.

Als ik aankom op school zie ik dat iedereen al binnen is. Ik loop snel naar mijn kluisje en stop snel mijn jas erin. Dan kijk ik waar ik moet zijn.

Serieus, meen je dit? De eerste 3 uur vallen uit. Ik hoef pas het 4de uur te beginnen. Dan loop ik maar naar de aula. En ik ga zitten. Ik ben gelukkig niet de enige die al op school is.

En Lotte komt ook aan gelopen. Ik sta op en loop op haar af. Dan vertel ik haar het slechte nieuws. En samen lopen we naar de stad. Maar dan....

Wat denken jullie dat er gebeurt? En Jennifer ligt nog steeds in coma. Komt ze er nog uit? En wat vinden jullie van dit hoofdstuk?

hate or love ft Kevin dooms Where stories live. Discover now