hoofdstuk 68

0 0 0
                                    

Pov. Jennifer
Ik vind dit echt niet meer leuk. Ik val steeds weer weg. En dan droom ik steeds hetzelfde. Ik wil dat het stopt.

Zal het nu stoppen? Of zal ik nu weer die zelfde droom krijgen? Ik hoop het echt niet. Ik hoop dat ik nu gewoon normaal ben. Waar is die dokter als je hem nodig hebt.

"Heey wie is dit? Serieus wie is dit?" Zeg ik. "Ik ben het, Cristina. Maar je bent door je wekker heen geslapen. En je moet naar school. Je moet om 08:10 beginnen en het is nu 7:05.

Dus schiet op!" Zegt Cristina. Ja laat ik maar opschieten en uit bed komen. Ik stap snel uit bed en loop naar de douche. Dan pak ik snel mijn kleren en een handdoek. En ik stap snel in de douche.

Na een paar minuten stap ik er weer uit.  En in een recordtempo kleed ik me weer aan. Ik doe mijn haar nog even en dan loop ik naar beneden. Ik maar snel mijn ontbijt klaar en eet het op.

Dan nog even snel tanden poetsen. En dan loop ik naar mijn fiets toe. Ik stap snel op mijn fiets en ik fiets naar school toe. Mijn school is 10 minuten rijden. Dus ik ben net op tijd.

Als ik aankom op school zie ik dag iedereen al binnen is. Ik loop snel naar mijn kluisje en stop snel mijn jas erin. Dan kijk ik waar ik moet zijn. Serieus, meen je dit?

De eerste 3 uur vallen uit. Ik hoef pas het 4de uur te beginnen. Dan loop ik maar naar de aula. En ik ga zitten. Ik ben gelukkig niet de enige die al op school is.

En Lotte komt ook aan gelopen. Ik sta op en loop op haar af. Dan vertel ik haar het slechte nieuws. En samen lopen we naar de stad.

Lotte en ik lopen naar de stad. We staan bij een stoplicht te wachten tot het weer groen is. Als het groen is steek ik over.

Maar dan komt er ineens een auto aan rijden. Hij komt recht op me af. Ik kan niks meer doen. Want rennen heeft geen zin.

Het is te laat. Ik voel een harde klap, en het wordt al snel zwart voor mijn ogen.

Ja zo begon het allemaal. Ja dit droom ik. Ik werd wakker. En toen was er wat met Lotte. Daarna was er iets met een andere  vriendin van Lotte.  En toen weer iets met mij.

Zal Jennifer nu wel wakker blijven? En wat vinden jullie van dit hoofdstuk?

hate or love ft Kevin dooms Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt