hoofdstuk 30

3 0 0
                                    

Pov. Jennifer
"Heey Jennifer, maar wat doe jij hier nou?" Vraagt oppoe. Wacht waar ben ik? " oppoe, waar ben ik?" Zeg ik.

" Je bent op een plek waar je nog lang niet zou moeten zijn. Je hele leven lacht je nog toe. Dus ga terug.  En ik zie je wel weer over weet ik veel hoe veel jaar." Zegt oppoe.

"Ben ik in de" zeg ik. " Nee niet zeggen.  Als je deze plek uitspreekt kan je niet meer terug. En zit je hier voor altijd vast. Ik had niks te kiezen. Want ik werd aangereden en ik was op slag dood.

Maar jij, jik hebt wel een keuze. Ga, en kom pas over minstens 50 jaar weer terug. Ga nu, ga en leef je leven.  Word gelukkig met iedereen.

Want ik zie wel vanaf hier boven dat je veel vrienden hebt. Ga en maak wat van je leven.  Dan open ik mijn ogen. 

Wow, wat is dat licht ineens fel zeg. Ik doe snel mijn ogen weer dicht. Maar Kevin heeft het toch gezien. Wacht wat, Kevin? Hoe kan dit? Droom ik of wat?

"Heey Jennifer, je bent weer wakker. Ik ga de dokter halen." Zegt Kevin?. Dan staat Kevin? op en gaat zoals gezegd de dokter halen. En hoe kent hij mijn naam?

En even later komt Kevin? terug met een dokter. "heey Jennifer, je bent wakker goed om te zien." Zegt de dokter.

"Waar ben ik? En wat is er gebeurt?" Vraag ik aan Chayenne en aan de dokter. " je ligt in het ziekenhuis in waalre en je hebt een auto ongeluk gehad." Zegt de dokter.

Dan loopt de dokter weer weg. "Je vriendin Lotte heeft een ziekte waardoor ze sneller moe werd. Jij vond het hee heftig en viel flauw.

Je viel met je hooft op ee randje. Daarom lag je in coma." Zegt Kevin.  Okee, ik vind dit nog steeds heel raar. Maar goed, we doen het maar zo. Maar dan........

Wat denken jullie dat er gebeurt? En wat vinden jullie van dit hoofdstuk?

hate or love ft Kevin dooms Where stories live. Discover now