hoofdstuk 52

0 0 0
                                    

Pov. Jennifer
Hallo, Hallo? Wat doe ik hier? Ik weet niet wat ik hier doe. Maar waarom ben ik hier? En überhaupt waar ben ik?

Dan hoor ik de eerst tonen van een liedje. En ik begin te gillen. Het is een liedje dat Kevin gecoverd heeft. Super leuk.  Hij zingt het ook zo mooi. Die vrouw die erbij is niet.

Maar goed, voor als je het nog niet wist, ik ben een grote fan van Kevin dooms. Ik luister al zijn covers en kijk al zijn video's. Ik wil hem echt nog eens ontmoeten. En daar staat hij. Na een lange dag, zie ik hem eindelijk.

Ik loop op hem af. Ja echt waar, ik loop naar de Kevin dooms toe. Het is zo super leuk. Er is een podium gebouwd, en Kevin loopt op het podium af.

Ja, hij gaat een privé concert geven. Yess, dit is zo leuk. Dit heb ik altijd al gewild.  Echt waar, ik ben nu zo blij hè. Dan loop ik op hem af. Want hij is net klaar met zijn optreden.

Ik praat even met hem. Ja, ik ben inderdaad best wel zenuwachtig. Maar wat wil je ook,ik heb mijn idool ontmoet. Ik praat gewoon met mijn idool.

Nu heb ik een super leuk tijd. Maar dan komt er nog iemand langs. Het is een echte bitch. Ze denkt echt dat ze beter is dan de rest. 

Maar ik zal je een ding vertellen, dat is ze juist niet. Echt waar, ze heeft lagen make-up op. Ik snap het, een beetje make-up is best fijn. En ook prima te doen. Maar doe GEEN lagen make-up op. Dat is zo lelijk.

Maar ja, zij loopt dus naar Kevin toe. En dan gaan we naar een kamer. Naar een hotelkamer. Ik heb geen zin om met de trap te gaan. Daarom ga ik met de lift.

En Kevin en dat rare mens gaan ook mee. Maar goed, ik sta wel met Kevin in een lift. "Je mag wek wat minder make-up op doen." Zeg ik.

Kevin schiet in de lach, en dat rare wezen kijkt heel geschokt. Ze vraagt er gewoon om. Ja ze vraagt er serieus gewoon om. Okee, ik doe het gewoon. Ik geef haar een klap in haar gezicht.

Dan gaan de lift deuren open. En ik stap maar buiten. Dan loop ik naar het goede kamernummer.

En Kevin loopt achter me aan naar het goede nummer. Ja, ik liep weer eens fout. Natuurlijk, mijn richtingsgevoel is weer eens niet optimaal.

Wat gebeurt er met me? Nee niet weer. Dit wordt eng. Ik moet wakker worden. Wakker worden moet ik. En dan open ik mijn ogen.

Wat denken jullie dat er nog zal gebeuren? En zal Jennifer nog van deze droom af komen?

hate or love ft Kevin dooms Where stories live. Discover now