hoofdstuk 46

0 0 0
                                    

Pov.  Jennifer
Ik liep dus verkeerd.  Want ja, mijn richtingsgevoel laat me in de steek. Gelukkig liep Kevin achter me aan. En zei hij dat ik fout liep.

Want Ja, anders had ik de goede kamer nooit gevonden. Echt nooit. Maar ja, heb ik al gezegd dat Kevin heel erg knap is.

En hij is ook nog eens erg aardig. Ja, je moet hem eens zien. Hij is nu aan het vloggen. En yess, ik kom in de vlog. Ik ben zo happy nu hè. Ik zit gewoon in de vlog van Kevin dooms.

Dat was mijn grote droom. Ohw ja, dat en samen zijn met Kevin. Maar als jij in mijn positie zou staan zou je dat ook hebben.

Geloof me, je zou dat ook hebben.  Ik weet niet wat ik nu doen.  Moet ik mee de kamer in lopen of moet ik buiten blijven wachten? Wat moet ik doen? Okee, ik blijf wel gewoon staan.

Maar als we bij de kamer komen lijkt Kevin te weten dat ik buiten zou wachten.  Dus hij trekt me mee naar binnen. Okee Jennifer, rustig blijven nu. 

Je bent maar in de kamer van DE KEVIN DOOMS.  Geen reden tot paniek. Adem in, adem uit. Het gaat wel. Ik moet er alleen wel even aan blijven denken dat ademen erg belangrijk is.

Dat je zonder adem niet kan leven als mens zijnde. Maar als ik dat niet vergeet, gaat het goed. Dan gaat het prima zelfs. Mijn dromen komen uit. Ik ben zo gelukkig.

Hij is erg aardig voor mij. Ik had niet gedacht dat ik me zo speciaal kan voelen. Maar dat is nu wel gebeurt.  Ik voel me erg speciaal.

En dat komt allemaal door Kevin dooms. Ja, nu weet ik wat het betekent om je gelukkig te voelen. En ik kan je zeggen, het voelt goed. Maar dan......

Wat denken jullie dat er gebeurt? En wat vinden jullie van dit hoofdstuk?

hate or love ft Kevin dooms Where stories live. Discover now