hoofdstuk 31

3 0 0
                                    

Pov. Jennifer
Ik weet het niet meer. Hoe kan het dat Kevin hier gewoon is? Hoe kan dat? En dan probeer ik zo normaal mogelijk te doen. 

Maar helaas mislukt dat natuurlijk. Ik probeer een gesprekje te voeren met Kevin. Maar natuurlijk kom ik maar niet uit mijn woorden.

Ik weet echt niet meer wat ik moet zeggen. Ik ben heel verbaasd dat Kevin hier überhaupt is. Want wie heeft dat geregeld?

En hoe heeft diegene dat geregeld? Want zoiets regel je echt niet zomaar. Kevin heeft het namelijk erg druk. Daarom heeft hij hier echt maar weinig tijd voor.

Weet je wat, ik vraag het gewoon. "Wie heeft dit eigenlijk voor me geregeld?" Vraag ik nieuwschierig. "Dit heeft Chayenne voor je geregeld" zegt Kevin.

Dan kijk ik om me heen. Wat heb ik het eigenlijk toch goed. Ik heb een lieve zus die dit allemaal voor me regelt. Ook heb ik lieve ouder die altijd voor me klaar staan.

En ik heb een lieve vriendin. Zij staat gewoon altijd voor me klaar. Bij haar voel ik me goed. En ik heb ook gewoon mijn idool ontmoet.

Dit is zo gaaf gewoon. En verder voel ik me niet heel slecht of zo. Ik voel me gewoon wel okee. Mijn leven is nu echt heel goed. Ik voel me zo happy nu.

Dan hoor ik ineens een  bonk. Wat was dat? Dat klonk niet echt heel goed.  Ik kijk snel de kant uit waar de bonk vandaan kwam. 

Ohw nee, dat was Lotte. Ohw nee, wat moet ik zeggen? Ik vind dit echt super erg. Dan komt de dokter snel binnen. En ze nemen Lotte mee.

Maar wat is er toch met haar gebeurt? Wat ik wel weet is dat dit echt niet goed is. Ik hoop dat het niet al te erg is wat er aan de hand is met Lotte.....

Wat denken jullie dat er gebeurt is met Lotte? En wat vinden jullie van dit hoofdstuk?

hate or love ft Kevin dooms Where stories live. Discover now