9.

142 9 6
                                    

[Pov Taehyung]

'Aaaah, is TaeTae bang?' Ik voel mijn wangen branden. Ze lijken ineens wel van vuur te zijn gemaakt. Ik zie Jungkook naar me glimlachen. Hij is best cute eigenlijk. Wacht, wat? Cute? Kookie? Wat is er met me aan de hand? Waarom denk ik steeds aan Kookie? Ik heb toch geen gevoelens voor hem?

'Eeeeeh, misschien?' Antwoord ik op de vraag van Jungkook. Ineens hoor ik Jungkook iets zeggen: 'Weet je? Je bent best een schattig tomaatje.' Hierdoor voel ik me nog roder worden. Ik lach naar Kookie. Onze lippen zijn nog maar een paar centimeter van elkaar verwijderd.

Ineens voel ik zijn zachte lippen opnieuw op die van mij. Ik voel iets in mijn buik exploderen. Dit voelt fijn en ik wens dat het nooit stopt. Ik leg mijn armen in zijn nek. Ondertussen voel ik 2 warme handen op mijn rug. Ik stop even met zoenen en kijk Kookie aan. Dan zoen ik hem weer verder. Dit voelt zo fijn.

Dan stopt Kookie ineens. 'Weet je zeker dat je dit wil?' 'Ja Kookie, voor jou doe ik alles.' 'Alles?' 'Alles.' Ik lieg niet. Ik zou ook alles voor Kookie doen. 'Kookie?' 'Ja?' 'Wil jij mijn boyfriend zijn?' Kookie antwoord niet. Hij drukt gewoon zijn lippen weer op de mijne.
'Is dat een ja?' Vraag ik als we klaar zijn.
Ik schrik even van Jungkook's antwoord: 'Nee,' Dan gaat hij verder. 'Het betekent absoluut.'

-

Guys! Dweil me op! Ik ben gesmolten....

Voor als niemand het vandaag tegen je gezegd heeft:
- Je bent geweldig
- Je bent mooi
- Je hebt een goede stijl
- I purple you 💜

Spam in de reacties als je Taekook/Vkook ook zo'n goed stel vind! 🖤💜

The Love Trail - BTS | Dutchحيث تعيش القصص. اكتشف الآن