2.

164 8 2
                                    

[Pov Jimin]

Ik kijk naar de muziekvideo, mijn stem klinkt echt raar. Tot op het einde voel ik Yoongi's blik in mijn lichaam branden. 'Wie wil er pizza?' Vraagt Jin. 'Okay' 'Lekker' 'Mag ik een pizza Hawaï?' Ik hoor het van alle kanten. Dan ineens hoor ik Yoongi schreeuwen. 'PIZZAAAAAA' Ik schiet in de lach en pak zijn schouder vast.
Hoseok kijkt ons vreemd aan. Snel haal ik mijn hand van zijn schouder af en stop ik met lachen. Hierdoor kijkt Hoseok ons spottend aan en schiet in de lach. Nu lacht iedereen mee, inclusief Yoongi en ik.
Als de pizza er is eten we. Ik steel een deel van Yoongi. Yoongi steelt een deel van mij. We moeten lachen. Alweer krijgen we een onderzoekende blik van Hoseok. Volgens mij heeft hij iets door. We eten onze pizza's en Yoongi en ik ruimen op terwijl de rest in de woonkamer gaat zitten. Ze spelen Monopoly.
Yoongi geeft me een backhug en een zuigzoen in mijn nek. Ik giechel. Op dat moment komt Hoseok de keuken binnen. We gaan snel verschrikt naast elkaar staan. Hoseok kijkt ons jungshook aan en wijst naar de zuigzoenen in mijn nek. Dan barst hij in lachen uit. 'Hoelang al?' Vraagt hij.
'2 jaar.' Beken ik. Onderstussen staat Yoongi naast me met een rood hoofd. 'Zeg alsjeblieft niets tegen de rest....' Hoor ik uit zijn keel komen. Nu moet Hoseok nog harder lachen. 'Waarom zou ik? Jullie hebben het niet voor niets geheim gehouden!' Zegt hij tussen het lachen door. Yoongi en ik kijken elkaar opgelucht aan en schieten dan ook in de lach. Ondertussen pakt Hoseok zijn drinken en loopt weer naar de kamer.
Yoongi en ik ruimen verder op en lopen naar boven. Ik deel een kamer met Yoongi. Terwijl hij zijn pyjama aandoet pak ik een boek. Ik lees het, het gaat over een meisje met een geheim. Ineens trekt Yoongi het boek uit mijn handen en begint me te zoenen. Ik zoen terug. Het voelt als de eerste keer dat we zoenden. Warm en vertrouwd. Ik leg mijn armen in zijn nek en wens dat deze zoen nooit stopt. Helaas stopt hij wel, omdat er op onze deur wordt geklopt. Het is Jungkook. Hij komt vragen of we meedoen met kaarten. We kijken elkaar aan en zeggen dat we moe zijn. Het is geen leugen. We zijn ook moe. Yoongi slaat zijn armen om me heen en zo val ik in zijn warme omhelzing in slaap. Wel met de deur op slot voordat er s'ochtends iemand binnenkomt natuurlijk!

Hey, dit keer een wat langer hoofdstuk! Zet in de reacties wat jullie ervan vonden en als je tips of ideeën hebt stuur me dan een berichtje! 🖤

The Love Trail - BTS | DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu