1.

221 10 1
                                    

[Pov Yoongi/Suga]

Ik luister Serendipity, samen met Jimin en de rest. Jimin vindt zijn eigen stem vreemd klinken, maar ik vind dat hij sexy klinkt. Niemand weet dat ik en ChimChim een relatie hebben, al 2 jaar nu.
Ik liet mijn potlood vallen toen ik aan het tekenen was, expres natuurlijk. Ik vond ChimChim al langere tijd leuk.

[Flashback]
Ik buk om mijn potloot te pakken, op het zelfde moment bukt ChimChim, we zijn alleen. Onze lippen zijn gevaarlijk dichtbij elkaar. In Jimin's ogen zie ik een geheimzinnige blik. Deze blik ken ik niet. Toch weet ik wat hij bedoelt. Als vanzelf breng ik mijn lippen dichter bij de zijne. We zoenen. Het voelt warm, vertrouwd, teder en ik wens om nooit meer te stoppen. Toch stoppen we. Jimin kijkt me aan en zegt: 'Yoongi, wil jij mijn boyfriend zijn?' Van blijdschap gil ik alle members bij elkaar. 'Wie is er dood?' Vraagt iedereen  tegelijk. 'Niemand, ik stootte alleen mijn teen.'  Is mijn antwoord. Als iedereen wegloopt knik ik naar Jimin.

Sinds die dag is ChimChim mijn boyfriend. Het enige is dat niemand er van weet. Absoluut niemand, niemand weet dat we gay zijn. Daardoor kunnen we ook niet zeggen dat we een relatie hebben.

Ik kijk naar ChimChim, hij let op de muziekvideo....

-

Heyy! Schrijfster hier! Wat vonden jullie van dit hoofdstuk? Sorry voor het korte hoofdstuk trouwens.

Ik ship deze 2 absolutely!

Deze foto is zo cuteeeeee 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deze foto is zo cuteeeeee 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

Reageer of jullie liever minder vaak lange of vaak korte hoofdstukken hebben? (Ik kan het wel heel druk hebben met school dus dan wat minder.)
- XXX me

The Love Trail - BTS | DutchWhere stories live. Discover now