5.

144 9 0
                                    

[Pov Yoongi/Suga]

'Ik en Namjoon hebben een relatie.' Hoor ik Jin zeggen. Ik kijk ze jungshook aan. Daarna kijk ik naar ChimChim; 'Zullen we het zeggen of wachten we?' Fluister ik. Als snel fluistert hij terug; 'Wachten' Ik wou het graag vertellen, maar als mijn ChimChim wil wachten, dan wachten we.
Jin en Namjoon kijken ons aan. 'Is er iets?' Wordt er onzeker gevraagd. Ik voel Jimin naast me verstijven van schrik. Om ons geheim te redden schreeuw ik: NAMJIN! DAT IS JULLIE NAAM!' Gelukkig moet iedereen lachen en mijn ChimChim kijkt me dankbaar en opgelucht aan.

Als Jimin en ik op onze kamer zitten komt Jhope binnen; 'Waarom zeiden jullie niets?'
'Ik ben bang, van Namjoon wisten we dat hij ook op jongens viel. Van ons weet alleen jij het......' De woorden van Jimin raken me. Ik ben ook bang. Ik omhels hem om hem gerust te stellen. 'Rustig maar ChimChim, het komt goed.' Ik fluister de woorden in zijn oor. 'Ik hou van je.' Fluistert Jiminie. 'Ik ook van jou.' Fluister ik terug en ik verstevig mijn grip. Jhope lacht. 'Toen ik het ontdekte vond ik het toch ook niet erg? En toen Jin en Namjoon het vertelden vond iedereen het toch ook alleen maar leuk?' 'Ja, dat is waar.....' Ik hoor de woorden uit Jimins mond komen. 'Zullen we het dan toch maar vertellen?' Vraag ik. 'Later, Yoongi, vanavond.'

[Timeskip, avond.]
We spelen Truth or Dare. Het is de beurt aan Jimin. 'Truth or Dare aaaaaaan..... Namjoon!' 'Dare' 'Doe een lapdance bij Jin.' 'Nu?' 'Nu.' Ik schiet in de lach. Toch doet Namjoon het. Het ziet er grappig uit. We lachen. Dan is het de beurt aan Namjoon.
'Truth or Dare aaaaaaaan..... Yoongi!' 'Truth.' 'Wie vind je leuk?'
Die had ik niet verwacht. Na een snelle blik op Jimin sta ik op en loop ik naar hem toe. 'Ik geloof dat we jullie een verklaring verschuldig zijn?' Vraag ik onzeker. Ik kijk Hoseok aan. Hij wist er immers van. Hij kijkt ons trots aan.
'JIJ WIST DIT HOSEOK!' Ik hoor Tae lachend schreeuwen.
'Yep' Lacht Hoseok.
Jungkook gaat er iets anders mee om: 'Hoelang al?'
'2 jaar.' Bekent Jimin.
Iedereen kijkt jungshook.
Alleen Jhope niet. Die wist het al.
'Iemand anders nog iets te bekennen?' Vraagt Jin.
'Nope!' Zegt iedereen.
'Bewijs het, zoen elkaar.' Hoor ik Namjoon plagend zeggen.
Ik kijk hem spottend aan en trek Jimin naar me toe. Ik voel zijn zachte lippen op de mijne en ik geniet volop. Als we klaar zijn zit Namjoon met open mond naar ons te kijken.

-

Hey! Wat vonden jullie van dit deel? Waarschijnlijk kunnen jullie het volgende koppel al raden. Veel leesplezier! (Sorry voor lang geen post trouwens.... Vandaag 2 deeltjes 😇)

The Love Trail - BTS | DutchWhere stories live. Discover now