4.

158 10 5
                                    

[Pov Jimin]

Ik zit aan tafel met Yoongi, mijn hand op zijn been, zijn hand op mijn hand. Ineens kijkt Jhope ons aan, in mijn ooghoek zie ik dat Yoongi rood word. Als de rest nu maar niets merkt....

Ineens zie ik dat Jin iets wil zeggen. Hij kijkt RM aan. Het doet me denken aan de blik die ik vaak van Yoongi krijg. Het zal toch niet?

'Guys, Namjoon en ik moeten iets vertellen.' Begint Jin. 'Jhope weet er al van.' Op dat moment zie ik dat Namjoon begint te blozen. Zou het...? Zouden zij een relatie hebben? Jin gaat verder: 'Namjoon en ik wilden jullie dit al langere tijd vertellen....' Hetzelfde moment tilt Namjoon zijn hand boven de tafel, daarin ligt die van Jin. 'We hebben een relatie.' Zegt Jin op hetzelfde moment. Ze kijken elkaar aan en beginnen te blozen. Iedereen lacht. Jhope kijkt naar ons met een veelbetekenende blik. Ik hoor Yoongi in mijn oor fluisteren: 'Zullen we het vertellen of nog wachten?' 'Wachten' fluister ik terug.
Ik heb niet door dat Namjoon en Jin ons al die tijd aan zaten te kijken. 'Is er iets?' Vraagt Namjoon onzeker.
Om niet bekend te hoeven maken dat we een relatie hebben, hoor ik naast me Yoongi ineens schreeuwen. 'NAMJIN! DAT IS JULLIE NAAM.'
Iedereen moet lachen en Jin, die de hele tijd zijn adem heeft ingehouden, ademt uit. 'Zo, dat hebben we gehad.' Hoor ik Jin opgelucht zeggen.
'Maar hoelang daten jullie al?' Hoor ik mezelf zeggen. 'Bijna een jaar.' Zegt Namjoon trots. Ik en Yoongi kijken eerst naar elkaar en daarna naar Hoseok.

-

Hey! Ik heb een vraagje voor jullie!

Q: Wie is jullie bias?
A: TaeTae & Suga

(Shoutout to elida_0412x voor het lezen van dit boek en me (door haar boek) op het idee te brengen om een boek te schrijven.)

The Love Trail - BTS | DutchWhere stories live. Discover now