Edepsiz Kız'ın Yazarı PrettyGirl ile Röportaj

237 20 0
                                    

1. Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Tabiki :) Ben İrem 16 yaşındayım. Müzik dinlemeyi en az kitap okumak kadar çok severim :) Sıcakkanlıyımdır. Normal hayatta biraz utangaç olsamda sanal alemde gayet rahat kendim gibi olabiliyorum. Eğlenceli biriyimdir ve yazmayı çok severim :)

*Çok güzel :)

2 .Yazmaya ne zaman başladın? Yazmak senin için ne ifade ediyor?

2 yıl olmuştur. Daha önce facebook da bir sayfada yayınlanıyordu. Wattpad de yeni sayılırım zaten. Daha önce de dediğim biraz utangacım bu yüzden kendimi ifade edemem ama yazmak benim kendimi ifade edebildiğim sayılı şeylerden.

3.Hikayenin adı ne? Kaçıncı hikayen?  Daha önce denemelerin oldu mu?

Edepsiz Kız, wattpad de ikinci hikayem :) Denemelerim oldu tabiki, ilk hikayem okuyucuların istediği sevdiği bir konu oldu ve çok acemiydim fakat şuan tamamen benim kurgum benim anlatım tarzım olan bir hikaye olan Edepsiz Kız'ı yazıyorum 

4.Hikayen beklediğin ilgiyi gördü mü?

İlk bölümler için beklediğimden daha fazla ilgi gördü :) Bu beni çok mutlu etti :)

*Çok iyi :)

5. Hikayende kendine benzettiğin  ya da başka bir tanıdığına benzettiğin bir karakter var mı?

Aslında kendi hayatımda istediğim birine benzeyen bir karakter var. Hikayemde daha çok etrafımda gözlemlediğim insanları anlatıyorum. Ama bir kaç karakterim tamamen bana öz :)

:)

6.Wattpadte okuduğun ve bunu ben yazmalıydım dediğin bir hikaye oldu mu?

Kesinlikle Yabancı gibi bir hikaye yazmak isterdim ama yapabileceğimi sanmıyorum :)

7.Başka yazarlarla kıyaslandığın oldu mu? Olduysa bu sana ne hissettirdi?

Hiç olmadı. Olmasını da istemem. Sadece kurgu benzerliği olduğu söylenmişdi bu bile insanın canını sıkıyor. Herkesin kendi tarzı vardır sonuçta.

Haklısın :)
8.Bölüm yazarken sıkıldığın/tıkandığın oluyor mu? Böyle durumlarda ne yapıyorsun?

Tabiki oluyor. Hatta bu aralar daha çok oluyor. Genelde müzik dinliyorum ama kafa dağıtıcı şeyler yapmak yüzmek gibi daha iyi oluyor :)

9.Hikaye okurken ya da yazarken nelere dikkat edersin?

Yazım kurallarına dikkat etmeye çalışırım, en önemli şeylerden biri. İkinci olarak Anlatım tarzı önemli devrik cümleler kullanılmalı bence ve betimlemeler yerinde olmalı birde anlam bütünlüğü sağlanırsa o hikaye tamamdır.

10.Hikaye yazarken ilham aldığın bir şeyler var mı?

Kesinlikle hayatım diye bilirim. Her şeyden çok çabuk etkilenen biriyim. Etrafımda gelişen olaylardan,izlediğim veya okuduğum bir şeyden hemen etkilenirim. Etkilendiğim şeyler beynimde harmanlanıyor ve hikaye oluşuyor. 

11.Röportajımız burada sona erdi :)Seninle röportaj yapmak çok zevkliydi,buradan okurlarına söylemek istediğin bir şey var mı?

Evet var :) Onlar sayesinde yazmaya devam ediyorum. O kadar güzel yorumlar yapıyorlar ki okumaya doyamıyorum :* Hepsine minnettarım. Hepsini çok seviyorum ve öpüyorum ayrıca güzel yorumları için teşekkür ediyorum :)

:) :)

Röportaj için İrem'e çook teşekkürler :)

Edepsiz Kız ve O'nu Tanıyana Kadar'ı okumanızı tavsiye ediyorum :)

Sizinlede röportaj yapmamı isterseniz eğer ilk iki röportajı okuyup votelemeniz yeterli :) Bunları yaptıktan sonra bana mesaj atarsanız sizinle de röportaj yaparım :) Sizinde röportajınız okunsun isterseniz, sizde başkalarının röportajını okumalısınız :) değil mi?                  

Yazarlarla röportajlar :)Where stories live. Discover now