Blue Velvet 'in Yazarı Fatmagül İle Röportaj .

53 5 0
                                    

Arkadaşlar sizden ricam röportajlardan en az on tanesini okumanız ve kitaplarına katkıda bulunmanız. Yani bir göz atın hoşunuza giderse devam edersiniz okumaya , herkes için faydalı olsun istiyorum , böyle yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum :) ^_^





1 . Kendini bize anlatır mısın? Rahat olabilirsin :)







1. Ben Fatmagül 17 yaşındayım. Bursa'da yaşıyorum. Hint filmlerine bayılırım. Özellikle Aamir Khan . Sonra resim çizerim. Çevrem beni havalı olarak tanımlar :) Yakın olmadığım kişiler karşı biraz sert ve soğuk tavırlarım vardır tabi bunlar özellik :) Ama yakınlarıma karşı sevecen ve güler yüzlü biriyim.




2 .Yazmaya ilgin nasıl başladı? Yetenekli olduğunu nasıl farkettin?



2. Yazmaya ilgim küçük yaşlardan itibaren vardı.Kitap okumayi ve kurgu üretmeyi severdim.Yetenekli olup olmadığıma açıkçası o zamanlar pek dikkat etmiyordum. Fakat 9.sinifta bir performans ödevinde hikaye yazmıştım. Arkadaşlarım hocam ve ailem çok beğenmiş ti.Yetenkli olduğumu söylemeye başladırlar. :)



3.Yazmak senin için özel bir şey ifade ediyor mu?





3. Tabiki ifade ediyor.Ben bazı yazdıklarımda kendimi anlatıyorum. Yazmak bir nevi benim için içimdeki duyguların açığa çıkması ^)





4.Hikaye yazmaya nasıl karar verdin?









4. Dediğim gibi küçük yaşlarda başladım ilk olarak bir sayfada daha sonra ise bu siteyi keşfettim. Yaklaşık 3-4 yıldır burdayım ve nerdeyse çoğu hikayeyi okudum. Yazmaya birden bire karar verdim. Beden dersinde arkadaşım ile konuşurken aklıma geldi. Ve bazı şeyleri tamamlayıp sizlerle paylaştım. :)





5.Yazdıgın hangi hikaye daha başarılı oldu? Hangi hikayenin daha başarılı olacağını umuyordun?





5. Şuan bu sitede tek bir hikayem var o da Blue Velvet. :)

Yazarlarla röportajlar :)Where stories live. Discover now