Romantik Mafya Bozuntusu hesnasafa İle Röportaj

30 8 9
                                    

Tercihlerin neler? Biraz röportajımıza renk katalım :)

Hepsine bir cevap vermek zorundasın.1- Kahve mi çikolatalı süt mü?

1- Tabiki çikolatalı süt bayılıyorum kahve ile pek aram yok hatta hiç içmem .

2- Çikolatalı pasta mı yoksa waffle mı?
2- Waffle
3-Televizyon mu bilgisayar mı?
3 - Televizyon
4-Dizi mi film mi?4- Dizileri daha çok severim Kiralık Aşk hayranıyımdır
5-Okumak mı yazmak mı?5- Aslında her ikisi de çok severim ama yazmak biraz daha ağır basıyor galiba ama harika bir okuyucuyumdur.Şimdi de seni tanıyalım ..1.Kendini bize anlatır mısın?1.Kendimi size kısaca anlatayım 13 yaşımdayım TEOG mağdurlarındanım yazmayı çok seviyorum çok da inatçıdırım . Ayrıca hayalperestim bana emir verilmesinden hiç hoşlanmam hatta inadına yapmadığım oluyor kısaca bu kadar canım .2.Yazmaya ilgin nasıl başladı?2.Yazmaya ilgim çok uzun zamandır var hatta kendimi bildim bileli var diyebiliriz . O kadar güzel kitaplar okudum ki ve çokta yorumları geliyordu ben de bir gün kendi kendime sende yazabilirsin belki de senin de çok okuyucun olabilir dedim .
3.Sence yetenekli misin?3.Yani biraz kendimi yetenekli buluyorum .
4.Hikaye yazmaya nasıl karar verdin?
4 .Aslında öyle bir anda aklıma geldi kurgusu herkes yazıyor ben de yazarım dedim öylece karar verdim canım.
5.Kurguların beğeniliyor mu?
5. Bence beğeniliyor Romantik Mafya Bozuntusu kitabımı daha yeni başladım sayılır 14 gün oldu çokta iyi yorumlar geliyor. 6.Yazdığın hangi hikaye daha başarılı oldu?6. Romantik Mafya Bozuntusu yeni yazmaya başladığım halde çok iyi devam ediyor .
7.Hikayen beklediğin ilgiyi gördü mü?7.Yani görüyor gibi yeni olduğu için .
8.Wattpad'te beğendiğin ve bunu ben yazmalıydım dediğin bir hikaye var mı?8 .Çok var ama bir kaç tanesini söyleyeyim Zoraki evlilik var Vampir okulu serisi ve koleje hoşgeldin . Koleje hoşgeldin bitmedi ama çok güzeller.
9.Wattpad'te sevdiğin, hayran olduğun bir hikaye karakteri var mı?9.Hazal ve Batu birde vampir okulundaki Jessy ve Austin.



10.Başka yazarlarla kıyaslandığın oldu mu? Olduysa bu sana ne hissettirdi?10.Yok hayır olmadı.11.Bölüm yazarken tıkandığın oluyor mu? Böyle durumlarda ne yapıyorsun?11. Evet oluyor bu ara çok oluyor okuyucularımın yorumlarına ihtiyaç duyuyorum doğal hava iyi geliyor .
12.Hikaye okurken ya da yazarken nelere dikkat edersin?12 .Mesela bir kitabı okurken bölümlerini heyecanla bekliyorsam gerçekten iyi bir kitaptır tabi benim için böyle kendimi olayın içinde hissetmem olabilir .
13.Hikaye yazarken ilham aldığın bir şeyler var mı?13 .Aslında bana gelen yorumlardan ilham alıyorum bir de kuzenim Rüzgar ' dan daha 1 yaşında kitap yazarken ilham gelmiyorsa Rüzgar ' ı sevmeye gidiyorum .
14.En sevdiğin, başarılı bulduğun wattpad yazarı kim?14.En başarılı bulduğum yazar Büşra Yılmaz Büşra ablacım.


15.Hikayenden en sevdiğin bir cümle, paragraf ya da çok beğendiğin bir kısmı bizimle paylaşmak ister misin?

15. Kitabımın her yerini seviyorum şimdi yazmaya kalsam ooo.

16.Umutsuz anlarında kendini motive ettiğin bir cümle söyle ! :)16. Yani çok şey söylerim kendi kendime . Ama ben biraz negatifim motive etmek yerine daha da kötü yapıyorum.
17.En sevdiğin yazara bir soru soracak olsan ne sorardın?17- Hiç düşünmemiştim.


18.Seninle röportaj yapmak çok zevkliydi.. Buradan okurlarına söylemek istediğin bir şey var mı?



18. Benim için daha da zevkliydi canım çok söylemek istediğim şeyler var ama kısaca : Hayal kurmaya ihmal etmeyin hayallerinizin peşinden koşun . Sonra üzülürsünüz sizi kimsenin üzmesine sakın izin vermeyin canlarım beni de ihmal etmeyin vote verin sık sık yorum yapın ki bana da ilham gelsin size daha çok söylemek istediğim şeyler var ama neyse hepinizi öpüyorum ve hepinizi çok ama çok seviyorum birtanelerim.




Hesna Safa'yaa teşekkür ediyorum ve @hesnasafa'nın yazdığı Romantik Mafya Bozuntusu , Kumsal, Nasıl Ama kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum :)

Hesna Safa'yaa teşekkür ediyorum ve @hesnasafa'nın yazdığı Romantik Mafya Bozuntusu , Kumsal, Nasıl Ama kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Yazarlarla röportajlar :)Where stories live. Discover now