Işığım Ol'un Yazarı MerveBengiSu İle Röportaj.

74 3 0
                                    

Arkadaşlar sizden ricam röportajlardan en az on tanesini okumanız ve kitaplarına katkıda bulunmanız. Yani bir göz atın hoşunuza giderse devam edersiniz okumaya , herkes için faydalı olsun istiyorum , böyle yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum :) ^_^




1 . Kendini bize anlatır mısın? Rahat olabilirsin :)

1- Öncellikle koyu bir Fener taraftarıyımdır. Şu an maç çıkışı cevap verebiliyorum anca. Bu arada Fenerlilere selam. 15 yaşındayım. Şarkı söylemeyi severim. Tiyatroya bayılırım. Hatta oyuncu olabilmek için geçen hafta ajansa gittim.

2 .Yazmaya ilgin nasıl başladı? Yetenekli olduğunu nasıl farkettin?
 

2- Yazmaya ilgim aslında küçükten beri varmış ben fark edememişim. Dizi izlediğim zaman bölüm biter bitmez kendi kafamda yorumluyordum. 7. Sınıfta yakın arkadaşım sayesinde wattpad le tanışıp yazmaya başladım.

3.Yazmak senin için özel bir şey ifade ediyor mu?

3- Tabi ki de. Çünkü okurların var ve onları mutlu etmeye çalışıyorsun seviliyorsun felan.

4.Hikaye yazmaya nasıl karar verdin?


4- Hikaye yazmaya okulda karar vermiştim. Ama okulda yazılan hikayelerin kurguları tutmuyor bence benim öyle bazı hikayelerim tutmadı.


5.Yazdıgın hangi hikaye daha başarılı oldu? Hangi hikayenin daha başarılı olacağını umuyordun?


5- Benim Sana İhtiyacım var tuttu. Ama yani bilmiyorum o bana biraz amatörce geliyor ben bile yazdığımdan memnun değilim. Işığım Ol ve Kaybolan Umutların daha fazla tutmasını istiyordum. Çünkü gerçekten onları kendimi geliştirerek yazdığım için.


6.Hikayen beklediğin ilgiyi gördü mü?



6- Yani bir nebze bile olsun ilgi gördü ya ben ona da şükür diyorum.

7. Hikayende kendine benzettiğin ya da başka bir tanıdığına benzettiğin bir karakter var mı?


7- Aslında yani nasıl desem Su karakterini biraz kendime benzetiyorum. Sevdiğinden vazgeçemeyen bir karakter ve çok duygusal. Onun dışında diğer karakterleri kimse benzettiğim yok.

Yazarlarla röportajlar :)Where stories live. Discover now