Farklı'nın yazarı Rthelen123 ile Röportaj :)

187 19 0
                                    

1. Bize biraz kendinden bahseder misin?

tabi :D 15 yaşındayım, bu yıl Liseye başlayacağım. En sevdiğim ders fen-açıkçası kimya- Ve kıvırcık sarışın olmama rağmen bunu fırsata dönüştürememiş ezik kova burcu organizmayım. 

2. Hikayenin adı ne? Kaçıncı hikayen? Daha önce denemelerin oldu mu?

Daha önce denemelerim oldu sayılır. Örneğin  2. sınıftan beri günlük tutuyor, ve yaşadığım önemli anıları yazıyorum. 2.hikayemin adı Farklı. ve Ona Doktorun kızı adlı fan fiction hikayemden sonra başladım.

3.Hikayen beklediğin ilgiyi gördü mü?  :)

Aslında ,daha büyük olmasını isterim,ancak Kış Masalıma göre daha başarılı olduklarını söyleyebilirim. (Farklı dan basediyoruz değil mi? )

*İstedigin hikayen olur canım. :)

4.Hikayende kendine benzettiğin ya da tanıdığın birine benzettiğin bir karakter var mı?

Farklı adlı hikayemde Abby ve Maggie benim karışımım diyebilirim :D örnğin Abby'nin derslerindeki başarılı ve hırslı tutumu,Aynı zamanda Maggienin ukala tavırları bende de var. Ayrıca Mitch kesinlikle en yakın arkadaşlarımdan birine benziyor :D

Kış Masalımda da Azra kesinlikle benim ve İzel  arkadaşlarımdan biri :d

*Ya cok hoş. : )

Teşekkür ederim :D

5.Wattpad te cok begendiğin ve bunu ben yazmalıydım dediğin bir hikaye var mı?  :)

Kesinlikle Kumsaldaki MeteOR! benim anlatmak istediğim hikayelerden biri:D ayrıca Gece adlı bir hikayeyi de beğeniyorum. @Fangirlsfandoms da favori yazarlarımdan biridir. :D

*Bu hikayeleri bilmiyorum . Duyduğum iyi oldu. :)

Eminim beğeneceksin :D

*Bende öyle dusunuyorum. :)

6.Hiç başka yazarlarla kıyaslandığın oldu mu? Olduysa bu sana ne hissettirdi?

Aslında kendimi kıyaslamam. Hatta biri beni kıyaslayınca da deli olurum :D Ana karakterlerimi de yansımıştır bu özelliklerim. Ancak Sadece onlardan ilham alırım. Adını unuttugum bir çok yazarın yanı sıra  ''Uyumsuz''un yazarı Veronica Roth var.

Kıyaslanmak o kadar kötü değil aslında. :) benim kitabımı yabancıya benzettiler . Ama yabancı daha güzel yazılmış. Sadece ilk bölümünü okudum . Onuda kıyasladıkları icin meraktan. :)

Yabancıyı övduler,ancak ben çok sıkıldım açıkçası. Hani anlatım filan iyide 56 bölüm okumaya üşendim ve ayrıca betimlemeler çok ağır. Kurgu mükemmel ama bana göre bir kitap değil açıkçası.

7.Bölüm yazarken sıkıldığın / tıkandığın oluyor mu? Böyle durumlarda ne yapıyorsun?

Kesinlikle her yazarın oldugu gibi tıkandıgım anlar oluyor. Örneğin YB gelmesi beklenilen vakitten biraz geç paylaşıyorum çünkü aklıma fikir gelmiyor. Böyle durumlarda günlüğümü açıp enteresan olay arıyor ve bulursam ekliyorum. Genelde fikrim de belli olmadıgı için, yazarken sıkılabiliyorum. Ama aklıma fikir geldiğinde son bölümde olduğu gibi 8 sayfa yazıyorum: D

8.Hikaye yazarken/ okurken nelere dikkat edersin? :)

Genelde noktalamaya çok takılmıyorum. Ancak benim için kurgu ve anlatım önemli. başka bir şey onemli değil.Arada esprilir de olursa açıkçası mukemmel olur. Ayrıca iç karartıcı hikaywelerden de hiç hoşlanmıyorum.

9.Hikaye yazarken ilham aldığın bir şey var mı?

Kendi hayatım ve beni etkileyen kitap/filmler :D

10.Röportajımız burada sona erdi. Seninle röportaj yapmak çok keyifliydi. Buradan okurlarına söylemek istediğin bir şey var mı?

Roportaj için çok teşekkür ederim :D buradan demek istediğim tek şey okurlarsa muhakkak yorum yapmalı :D öpüldüler XO

:D

Rthelen123'e röportaj için teşekkürler :) 

Farklı ve Kış Masalım hikayesini tavsiye ediyorum :)

Sizinlede röportaj yapmamı isterseniz eğer ilk iki röportajı okuyup votelemeniz yeterli :) Bunları yaptıktan sonra bana mesaj atarsanız sizinle de röportaj yaparım :) Sizinde röportajınız okunsun isterseniz, sizde başkalarının röportajını okumalısınız :) değil mi?                  

Yazarlarla röportajlar :)Where stories live. Discover now