Breathe Up'ın Yazarı Şevval İle Röportaj.

41 7 9
                                    

Arkadaşlar sizden ricam röportajlardan en az on tanesini okumanız ve kitaplarına katkıda bulunmanız. Yani bir göz atın hoşunuza giderse devam edersiniz okumaya , herkes için faydalı olsun istiyorum , böyle yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum :) ^_^

1 . Kendini bize anlatır mısın? Rahat olabilirsin :)


1.Şevval, yaş 15. İstanbul'da yaşıyorum. Burayı birkaç yıl önce keşfettim. Müzik dinlemeyi ve futbol ile ilgili her şeyi seviyorum. Directioner, Neymarzete ve Swiftie'yim.


2 .Yazmaya ilgin nasıl başladı? Yetenekli olduğunu nasıl farkettin?

2.Yazma ilgim aslında bir arkadaşım sayesinde ortaya çıktı. Onunla sürekli dertleşiyorduk ve genelde problemlerine bir çözüm buluyordum. Bir gün ona bu hayata gelmesinin çok değerli olduğu ile ilgili bir yazı yazdım. Daha sonra bunu haftada bir, üç günde bir yapmaya başladık karşılıklı. Yazdıkça ilhamım gelişti; kağıdı, satırları tanıdım.


3.Yazmak senin için özel bir şey ifade ediyor mu?


3.Evet, kendimi daha iyi hissediyorum. Genelde çoğu şeyden kurtulmanın yolu, ya birilerine yazmak veya da birilerine yazmak oluyor. İşte işin en komik ve en anlamlı tarafı.



4.Hikaye yazmaya nasıl karar verdin?


4.Günlük hayatta çoğu şeyi sorun eden biriyim. Depresyonu birkaç vuruşla atlattım diyebilirim. Peki neydi bu birkaç vuruşum? Tabii ki şuan yazdığım Breathe Up ürünü. Sorunlarımı yazdım, çözümlerini düşündüm. Bir şeyler yaptım ve rahatladığımı fark ettim. Gerisi de böyle geldi.


5.Yazdıgın hangi hikaye daha başarılı oldu? Hangi hikayenin daha başarılı olacağını umuyordun?


5.İlk başta 2 tane fan-fic türünde bir metin yazmıştım. İlki, ilk başarımdı. Fakat daha sonra ilhamım bu kategoride tükendiği için iki kitabımı da sildim. Kurgularımı ve kategorilerimi değiştirdim.

6.Hikayen beklediğin ilgiyi gördü mü?


6.Sayılır. İleride daha iyi olacağına eminim. Çünkü bu sorunları bir tek ben yaşamıyorum ya!



7. Hikayende kendine benzettiğin ya da başka bir tanıdığına benzettiğin bir karakter var mı?

Yazarlarla röportajlar :)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα