Metresin Kızı Adlı Kitabın Yazarı Hazel_Loya İle Röportaj

27 11 5
                                    


Tercihlerin neler? Biraz röportajımıza renk katalım :)Hepsine bir cevap vermek zorundasın.1- Kahve mi çikolatalı süt mü?1- Çikolatalı süt tabi ki ama Türk Kahvesi de sütlü olursa bayılırım ❤
2- Çikolatalı pasta mı yoksa waffle mı?2- Çikolatalı pasta.
3-Televizyon mu bilgisayar mı?3-İkisi de değil telefon ama gene de televizyon diyorum laptopu aydan aya şarja takmak için açıyorum.


4-Dizi mi film mi?4-Filmleri daha çok sevsem de pek izlemiyorum o yüzden film.
5-Okumak mı yazmak mı?,


5-Yazmakta tıkandığım zamanlar olsa okumakta sınır tanımadığım için okumak.



Şimdi de seni tanıyalım ..1.Kendini bize anlatır mısın?1- Bir kaç kelimeyle anlatılacak biri değilim aslında ama öyle detaya girmeden bahsedeyim;Çok inatçı biriyim ama öyle böyle değil genelde herkes inadıma uyuzdur.Bir şeyi yapacağım dersem yaparım.Takıntılım mesela biri kağıt parayı ters koyarsa huylanırım.Ayrım yapılmasına çok sinirlenirim.Hele hele kadınların erkekler tarafından ezilme durumuna çok kızarım.Feministim yani.2.Yazmaya ilgin nasıl başladı?2-Kendimi bildim bileli yazıyorum ilkokulda kitap yazmaya bile başlamıştım hemde daha 2.sınıftım.Yani şu zaman diyemiyorum yazmak içimde varmış ve kalem tuttuğumdan beri yazıyorum.
3.Sence yetenekli misin?3-Ego olsun diye değil ama evet kendimi yetenekli buluyorum.
4.Hikaye yazmaya nasıl karar verdin?4-Bunu wattpad'te olarak düşünüp cevap yazıyorum.Normalde yazan biri olduğum için neden dedim yazdıklarımı burada yayınlamayayım ve bir arkadaşımın yardımı sayesinde başladım.5.Kurguların beğeniliyor mu?5-Okuyanlar kurgunun genelini beğeniyor❤
6.Yazdığın hangi hikaye daha başarılı oldu?
6-Şu an METRESİN KIZI ❤
7.Hikayen beklediğin ilgiyi gördü mü?

7-Daha değil ama inanıyorum ileriki günlerde olacak inşAllah.



8.Wattpad'te beğendiğin ve bunu ben yazmalıydım dediğin bir hikaye var mı?8-Hayır Yok.Pek başkasına özenmem.
9.Wattpad'te sevdiğin, hayran olduğun bir hikaye karakteri var mı?9-Sevdiğim var tabi ama hayranlık derecesinde değil.Mesela kibar ve anlayışlı olan erkek karakterleri genel olarak severim.
10.Başka yazarlarla kıyaslandığın oldu mu? Olduysa bu sana ne hissettirdi?10-Şimdilik olmadı.
11.Bölüm yazarken tıkandığın oluyor mu? Böyle durumlarda ne yapıyorsun?11-Evet tıkandığım oluyor maalesef ki.Böyle zamanlarda yazmaktan kaçmak yerine üstüne gidiyorum yazmak için ve yazana kadar pes etmeden deniyorum.Kafamda tasarladığım duyguya göre de müzik dinleyerek sorunu atlatıyorum.
12.Hikaye okurken ya da yazarken nelere dikkat edersin?12-Imla kurallarına,konusunun benim sahip olduğum değer ve düşüncelerle olan durumuna.Mesela kadınların aşağılandığı,şiddet gördüğü ve de tecavüzcüsüne aşık olunan hikayeleri asla okumam.
13.Hikaye yazarken ilham aldığın bir şeyler var mı?13-Kendi kendime düşünüp konuştuğum zaman :D beklemediğim bir anda dilimden firar olan sözcükler bana ilham oluyor.

14.En sevdiğin, başarılı bulduğun wattpad yazarı kim?14-Takipçi ve okunma sayısı olarak ondan daha fazlasına sahip olanlar var ama benim kalbimde olan ve ablam gibi gördüğüm bir yazar var.
15.Hikayenden en sevdiğin bir cümle, paragraf ya da çok beğendiğin bir kısmı bizimle paylaşmak ister misin?15- Pes etmek zayıflıktır belki gün geçtikçe bende zayıflıyorum ama gene de kendimi teslim etmiyorum.Çünkü bana inat mutlu olanlara bende onlara inat mutlu olmaya çalışıyorum. Metresin Kızı isimli kitabımdan bir kesit.
16.Umutsuz anlarında kendini motive ettiğin bir cümle söyle ! :)16-Sıradan bir söz ama ben istersem yaparım diyorum ve kendimi şartlandırıyorum bu sayede başarıyorum ❤
17.En sevdiğin yazara bir soru soracak olsan ne sorardın?17- En korktuğun an hangisi olurdu.Çünkü korku insanın içinde sakladığı bir benliği oraya çıkarıyor korku anı ve ben o ana tanıklık etmek isterdim.
18.Seninle röportaj yapmak çok zevkliydi.. Buradan okurlarına söylemek istediğin bir şey var mı?
18-Teşekkür ederim ❤ benim içinde büyük bir zevkti.Okurlarıma söylemek istediğim şeyler şunlar.Nasıl mutlu olacaklarsa öyle yaşasınlar çünkü mutluluk olmazsa hayat olmaz.Kendilerini sevsinler ve iyi kalplerini kimsenin kirletmesine izin vermesinler ❤ hepsini çok seviyorum ❤



@Hazel_Loya'ya röportaj için çok teşekkürler :) Metresin Kızı, Hayat Boyu Aşkın Yolunda, Sessiz Bir Mezra Kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum.

@Hazel_Loya'ya röportaj için çok teşekkürler :) Metresin Kızı, Hayat Boyu Aşkın Yolunda, Sessiz Bir Mezra Kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Yazarlarla röportajlar :)Where stories live. Discover now