Capitolul 25.

1.1K 96 3
                                    

Jeon povestește:
A ieșit din baie îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți, negri, lăsând la vedere niște picioare lungi și extrem de feminine și într-un tricou larg alb. L-am privit din cap până în picioare, admirându-l. S-a încruntat.
- Mergem?
Am aprobat printr-o înclinare a capului și am ieșit împreună din cameră, nu înainte de a-mi lua camera de filmat și coborând cele trei etaje până la parter. Vreau să profit de fiecare moment alături de el până o să ne întoarcem înapoi la Seul. Vreau să creez amintiri alături de el, amintiri pe care să le păstrez toată viața. Am străbătut mica alee din fața hotelului plaja fiind exact lângă.
  Nisipul de culoare albă în bătaia razelor soarelui mi-a atras atenția, părea anormal. Aș vrea să mă descalț și să merg cu picioarele goale prin el. Doar câteva slezlonguri erau așezate de-a lungul malului, stațiunea fiind una destul de privată și de asemenea scumpă. Doi dintre ei se jucau în nisip, J-Hope și Jin înotau, iar RM îi privea de pe margine, asigurându-se că nu se va întâmpla nimic rău.
  Ne-am alăturat lor. Suga-hyung a ocupat un slezlong, preferând să stea la umbră și probabil să doarmă. Am surâs.  Asta înseamnă distracție pentru el. I-am făcut cu mâna lui RM care citea o carte, mi-a răspuns printr-un zâmbet.
  - Du-te și distrează-te, Kookie, lasă-ne pe noi ăștia mai plicticoși, a spus făcând aluzie la el și hyung.
- Da, du-te, l-a aprobat Yoongi, având ochii închiși.
- Bine, hyung. 
M-am apropiat cât am putut de mult de mal, mi-am dat tricoul jos și m-am descălțat, simțind atingerea fină a nisipului printre degete. Apa e foarte limpede, atât de limpede încât puteam vedea micile viețuitoare de dedesubt cât și vegetația. Razele soarelui se jucau  pe suprafața ei sticloasă într-un mod sublim. Am luat aparatul de fotografiat, capturând acest peisaj mirific cu tot cu munții care se aflau în spatele plajei. Acesta este motivul pentru care plaja Hanalei e considerată una din cele mai frumoase plaje din Hawaii.
  Am mers prin apa nu foarte adâncă de la mal până mi-a cuprins talia. Mi-am așezat mâinile corespunzător și am început să înot, mâinile mele și picioarele lovind apa și înaintând cu viteză. Cei doi nici nu m-au observat. Am zâmbit. E timpul pentru spectacolul, sperie-l pe hyung-ul cel mare. Jin și J-Hope se împroșcau cu apă râzând și glumind. M-am afundat complet sub aceasta, ținându-mi respirația până am ajuns sub ei. L-am apucat pe Jin de picior, acesta țipând cât l-au ținut plămânii încercând să se elibereze de strânsoarea mâinii mele. Am ieșit de sub apă râzând în hohote și acesta a aruncat cu cât mai multă apă pe mine, îmbufnat. Până și RM se ridicase, speriat să vadă ce tocmai se întâmplase.
- Kookie-ah, m-ai speriat, a rostit acesta.
Jin-hyung o găină fricoasă, mai ceva ca J-Hope-hyung.
  - Hai să ne întrecem, a propus J-Hope. Cine ajunge primul până la mal câștigă.
Nu e o distanță foarte mare, însă nu ar fi o idee prea bună se ne aventurăm mai mult de atât.
- Și ce câștigă, a întrebat Jin nu foarte încântat.
- Mai bine cel care pierde să facă o provocare, am spus.
- Dar ce provocare, J-Hope și mângâiat bărbia gânditor. Ce ziceți de să-l trezească pe Suga-hyung?
  Am râs. Nu ar fi o imagine prea plăcută. Urăște să îi fie deranjat somnul și are un vocabular complex plin de foarte multe înjurături în diferite limbi. 
- Sună bine, l-am aprobat pentru că nu am de gând să pierd.
  Doar Jin nu părea foarte încântat de idee și totuși și-a luat poziția corespunzătoare și a început să înoate alături de noi. Simțeam presinea apei trăgându-mi trupul în jos, însă nu am renunțat. Mi-am pus toate forțele în mișcarea mâinilor și a picioarelor, respirația mea neregulată făcându-mi plămânii să mă doară. Am simțit mâinile atingând nisipul și atunci am știut că s-a terminat. Am tras cât de mult aer am putut în piept și mi-am tras trupul obosit la mal.
  Am ajuns primul, Jin urmându-mă îndeaproape, iar cu mult în spate aflându-se J-Hope. M-am ridicat după câteva minute și mi-am luat camera de filmat pentru a păstra cea mai frumoasă amintire. Am pornit-o, înregistrându-i chipul adormit. Presimt că o să mă uit iar și iar la asta. J-Hope a pășit pe mal în aplauzele noastre și a râsetelor, desigur.
  - Dacă o să mor, țineți minte că vouă nu vă las nimic, a rostit dramatic și s-a apropiat de sezlongul lui hyung.
Tot ce a făcut a fost să îi pună mâna pe umăr și să îl zgâlțâie nițel.
- J-Hope, du-te dracu, a înjurat și și-a deschis ochii complet.
  Sunt extrem de ciudat dacă îi ador și această parte, partea dură și nemiloasă a lui Suga. A spus toate alea, dar el mă privea pe mine așa cum eu îl priveam pe el. Și-a lăsat-o să alunece asupra abdomenului meu dezgolit și și-a trecut limba peste buza inferioară. Toate acele mici gesturi prinzându-le pe camera mea. A apucat cartea pe care Namjoon-hyung o ținea în mână și a aruncat cu ea după J-Hope, acesta fugind înainte de a-l atinge. Toți am izbucnit în râs, chiar și Jimin și Taehyung care abandonaseră joaca lor în nisip.
  - Nu o să mai fac asta niciodată, l-am auzit pe J-Hope îndrugând.
  Însă tot ceea ce voiam în acel moment era să îl sărut pe acel brunet, a-i cărui buze încă poartă însemnele înjurăturii de mai devreme.

Yoonkook: Lasă-mă să te iubesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum