Capitolul 8.

1.2K 111 2
                                    

Jeon povestește:
Am pregătit orezul, fiind atenți să nu îl ardem. Așa s-a terminat seara precedentă, o cină cu o spumă de la instinctor, mult fum și un J-Hope urlând din gură de șarpe cum că Jimin și Taehyung nu mai au voie în bucătăria lui prețioasă. Am început să fredonez o melodie a lui Justin Bieber, mișcându-mi trupul pe ritmul ei, deși engleza mea e de tot râsul.
- Ooh whoa, ooh whoa, ooh whoa
You know you love me, I know you care
Just shout whenever and I'll be there
You are my love, you are my heart
And we will never, ever, ever be apart
Suga-hyung a surâs, continuând să-și facă treaba și ignorându-mă total. L-am prins de mâini, luându-l prin surprindere și trăgându-l în brațele mele larg deschise. Trupul lui e așa firav în comparație cu al meu, dar se pliază perfect unul peste altul ca și cum ar fi inseparabile. Picioarele noastre se mișcau dintr-o direcție în alta, într-un dans doar de ele știute. Mi-am coborât una dintre mâini pe talia lui subțire.
- Jungkook, trebuie să gătim, s-a văicărit el.
- Încă puțin, hyung.
Lasă-mă să îți mai simt încă puțin trupul lipit de al meu, am gândit în timp ce continuam să fredonez. Acesta s-a desprins, făcând o piruetă de balerină.
- Gata distracția, m-a anunțat oferindu-mi un pumn jucăuș în umăr.
Ne-am împărțit sarcinile, fiecare făcând câte ceva, deși tare mi-e teamă să nu fie comestibilă fiindcă arată cam dubios. Când am terminat amândoi eram murdari pe treninguri de ulei și tot felul de sosuri pe care le-am folosit. Am oprit camera nu înainte de a ne lua la revedere de la fanii noștri de pe twitter și de pe alte rețele de socializare.
L-am ajutat să pună masa și i-am chemat pe ceilalți.
- Mă bucur că nu s-a mai ajuns la chematul pompierilor, a spus Hoseok-hyung care părea mulțumit.
- Vrei să spui că gătesc așa de prost, a țipat Suga-hyung, acesta schimbându-se la față imediat.
- Nu, deloc. E chiar foarte bun, a mai luat o îmbucătură pentru a demonstra cele afirmate anterior.
  Sincer mă așteptam să aibă gust mult mai rău, dar e chiar comestibil. Ne-am savurat cina în liniște, nu chiar atât de în liniște datorită glumelor lui Jin-hyung despre legume și fructe și a râsului colorat al lui Namjoon-hyung. Oamenii ăștia ar trebui să fie împreună.
Am simțit ceva atingându-mi coapsa pe sub masă. Era mâna lui Suga-hyung, acest lucru făcându-mă să mă înec cu ultimul dumicat din farfurie. Am băut rapid o gură de apă pentru a-mi reveni. Mi-a aruncat un zâmbet plin de content sexual care m-a făcut să transpir abundent. De ce face așa ceva? M-am încruntat, el luând o înfățișare de copil inocent și cuminte. Mi-am pus palma dreaptă peste mâna sa. După ce a terminat toată lumea de mâncat am strâns masa și am spălat vasele murdare.
  Yoongi povestește:
Am simțit nevoia incontrolabilă de a-l atinge, asta e semnificația din spatele acțiunilor mele. Privirea mi-a poposit asupra posturii sale. Era mult mai scund ca mine atunci când a intrat în trupă, iar acum este mai înalt cu un cap, atât de mult a crescut și într-un timp așa de scurt.
  - Hai să vă jucați cu noi cărți, Jimin a băgat capul pe ușa bucătăriei asemenea unui copil mic care pândește borcanul cu prăjituri.
  Mi-am dat ochii peste cap.
- Vii, hyung, m-a întrebat Kookie asta anulându-mi orice plan.
  Lucrurile sunt mult mai drăguțe când e și el prin preajmă. Am aprobat și am ieșit din bucătărie, abandonând vasele spălate în chiuvetă. Larma provenea din camera lui J-Hope. Toți erau așezați turcește pe patul lui de două persoane. Ne-am făcut loc lângă ei pentru a vedea un teanc de cărți înșirat în mijlocul patului.
- Jucăm pe porunci, a întrebat Taehyung la care a primit răspuns imediat din partea lui Jimin:
- Nu, că tu pui porunci idioate.
Am început să râdem acesta lovindu-l pe Jimin cu palma peste umăr.
- Atunci vom juca pe lovituri, a propus RM. Cine câștigă are dreptul să îl lovească pe pierzător oriunde și oricum.
- Sună bine, am declarat sadic.
Jimin a tăiat cărțile și le-a împărțit la fiecare, primul joc începând. O carte jos, o alta, jocul fiind în floare. Primul care și-a epuizat toate cărțile a fost Jungkook, fiind primul care a terminat urmat în de aproape de Jimin, RM, Taehyung și J-Hope. Lupta se dădea între mine și Jin. Am pierdut mai având doar o singură carte în mână. Ceilalți au început să râdă în hohote.
  - Acum maknae al nostru îl va disciplina pe unul dintre cei mai mari hyungs, rostit J-Hope râzând cu lacrimi.
  Nu pot să cred că am ajuns să fac așa ceva. În momente ca astea îmi regret toate deciziile vieții.
  - I-ai auzit, hyung, mi-a șoptit Jungkook la ureche. Fundulețul sus.
L-am privit cât se poate de urât, expresie facială care mi s-a înmuiat în urma zâmbetului său.
- Răzbună-te cât mai poți, Kookie fiindcă asta nu o să scape nepedepsită, l-am amenințat.
- Abia aștept, hyung, a rostit lingându-și lasciv buza inferioară, oferindu-mi cel mai frumos spectacol. 
  M-am așezat pe burtă, făcându-i pe plac, chiar dacă nimeni nu se aștepta să fac asta. Nu m-a lovit tare, mai mult a fost acea senzație de furnicătură provocată datorită faptului că mâna lui a fost cea care m-a atins. Râsul lor nu a încetat nici când m-am ridicat înapoi. 
  Am mai jucat câteva partide, Jungkook  câștigându-le aproape pe toate, pedepsindu-i fără milă pe ai săi hyungs.  După ce toată lumea a obosit ne-am retras fiecare în camera sa. Am urcat scările înalte unul lângă altul.
  - Hyung, îmi pare rău dacă te-am lovit tare, l-am auzit vorbind. 
  - Nu m-ai lovit tare Kookie-ah, am recunoscut, zâmbindu-i.
Cum aș putea să-i spun că mi-a plăcut să fiu lovit de el acolo? Nu pot. Sunt un pervers. Mi-am dat o palmă mintală peste frunte.
- Noapte bună, hyung, mi-a urat. 
- Noapte bună.
Am deschis ușa camerei mele, dorindu-mi să mai petrec timpul cu el sau chiar să-l rog să mai doarmă cu mine. Nu pot să fac asta.

Yoonkook: Lasă-mă să te iubesc!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum