Sena

8.2K 127 10
                                    

"Şaka yapıyosun? Nasılsın napıyosun?"

"İyiyim İstanbul'a döndüm tamamen. Senle görüşmek istedim müsaitsen."

"Ciddi misin? Tabi görüşelim ne zaman?"

"Hiç  fark etmez bugün bile olur."

"Tamam 2 gibi bizim kafede buluşuruz olur mu?"

"Hala kapanmadı mı orası?" dedi gülerek.

"Hala kapanmadı." diye karşılık verdim.

"Tamam o zaman öpüyorum seni."

Sena beraberken bekaretini Doruk'la bozmuştu. Aynı şekilde Doruk'un da ilki Sena'ydı.

Doruk lisenin devamını bizim okulda devam ederken Sena'yla aynı sınıfa düşmüştü. Bizim okula geldiğinde kafasında Buket vardı. Hani eski lisesindeki kız. Facebooktan arkadaş olduğu.. Sonra Sena'dan hoşlanmaya başlamıştı. Baya kaptırmıştı kendini. Ama Sena'yla fazla muhabbeti olmadığı için olaya giremiyordu. Ben ve Deniz'de Doruk'la aynı sınıfta olmadığımız için aralarını yapamıyorduk. Ama bir gün bir şekilde Sena'yla tanıştım ve takıldığımız yerlere onu da çağırmaya başladım. O zamanlar okul çıkışı takıldığımız tek bir kafe vardı. O kadar iyi bir kızdı ki, Tülü'den sonra en yakın kız arkadaşım olmuştu. Zamanla içini bana dökmeye başlamıştı. Hayatında sadece bir kişiyle çıktığını, onlada sadece öpüştüğünü söylemişti. Doruk'a bir şeyler hissettiğini de ötmüştü. Ama erkeklere güveni yoktu. Onla oynamalarından, yatıp bırakmalarından korkuyordu. Doruk tam istediği gibi biriydi yani. Doruk'u o kızı üzmemesi için tembihlemiştim. En sonunda gazı verdik ve Doruk Sena'ya açıldı.

Ben evden çıkacakken Deniz uyanmıştı.

"Nereye?"

"Sana bir haberim var. Sena dönmüş."

"Sena? Şaka yapıyosun?"

"Bende öyle dedim."

"Ee nolcak şimdi?"

"Buluşalım dedi ona gidiyorum. Doruk'a bir şey söyleme şimdilik."

"Tamam." ve çıktım. Kafeye vardığımda Sena'yı gördüm. Eskiden makyaj yapmazdı şimdi ise gözünde kalem ve hafif bir ruj vardı.

Sena:

Tip: Ela göz, kumral, normal boy, normal kilo.

Sımsıkı sarıldık birbirimize.

"İnanmıyorum kızılsın!"

"Sende makyaja başlamışsın."

"Evet eskiden karşıydım büyük konuşmamak gerekmiş." Oturduk.

"Mezun olunca döndün ha?" dedim.

"Evet üniversiteye burada başlicam."

"Annenlerle mi geldin?"

"Hayır oraya gitti bir daha döner mi o. Burada arkadaşımda kalıyorum şimdilik. Eve çıkmayı düşünüyorum."

Doruk'la yaklaşık bir buçuk sene beraberlerdi. Birbirlerine çok çabuk alışmışlardı. Sena ona çok güveniyordu bu yüzden dördüncü ayda yattılar. O günü Sena heyecanla anlatmıştı bana. Aynı şekilde Doruk'ta Deniz'e anlatmıştı. Sonrasında sonu gelmedi zaten.

Hiç pişmanda olmamışlardı. Bir sene boyunca hiç kavgaları olmamıştı. Ama sonra küçük tartışmalar büyüdü. Alınganlıklar, bir kaç gün konuşmamalar başladı. Doruk'ta gurur olduğundan daha çok Sena barışmaya geliyordu. Sena bundan da şikayetçiydi. O dönem Sena'nın kız kardeşinin psikolojik sorunları çıktı. Depresyonda gibiydi. Yaşamak istemediğini falan söylüyordu Sena'ya. Öyle olunca Sena zamanını kardeşine ayırmaya başladı ve baya üzgündü o dönem.

İyi Biri DeğilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin