Seksin 2. partı

48.4K 256 6
                                    

Şarkıyla güzel gidiyor...

Ertesi gün okula gitmedik tabii ki. Kalktığımda başım feci ağrıyordu. Dün akşamı düşünürken bir şey fark etmiştim. Deniz'in de doğum günü yaklaşmıştı. Amacım çok istediği bir şeyi almak ya da yapmaktı. Şu soru sorma sitelerini bilirsiniz. Çoğu genç orayı denemek amaçlı üye olur. Bende üyeydim. Etrafımdakilerin her bokumu bildikleri gibi oradan soru soranlara da gayet açık bir şekilde cevap verirdim. Çoğu bana küfür yazar ve nefret ettiğini belirtir. Bir kısmı da hayranımdır. Hayatımı sosyal medyadan gücü yettiği kadar takip eden insanlardır.

Haftaya sınavlar başlıyordu bile. O yüzden bu Cuma ve Cumartesi iyi dağıtmak gerekiyordu.

Cuma... Her zaman ki mekanımıza gittik. Deniz yeni evine geçmişti. Doruk'ta yakında yanına taşınacak. Deli gibi içtik. Doruk hariç. Doruk seviyeli içki içer (morali bozuk olmadığı sürece). Sarhoş olduğunda kendini kaybediyor. Onu öyle görmeye alışık değiliz. Zaman geçtikçe diğerleri kalktı ve sadece Deniz'le ben kaldık. Hesabı hallettikten sonra mekandan çıktık.

"Yeni evini bi göster bakalım."

"Olur kalırsın bugün." Efendim Deniz'cim? Bu bir seks daveti mi yoksa? Eve gittiğimizde kendini salondaki koltuğa attı. Odaları gezdikten sonra salona döndüm.

"Güzel evmiş yalnız." O evde bir çok anımın bulunacağını henüz bilmiyordum. Deniz hala koltukta uzanıyordu. Yanına doğru yaklaşıp üstüne çıktım ve sürtünmeye başladım. Elleri direkt belime gitti ve bana eşlik etmeye başladı. Boynuna doğru eğilip dudaklarımı gezdirdim. Ardından küçük bir ısırık aldım. O sırada kulağıma fısıldadı:

"Bu seferde koltukta yapmayalım." Beni aldığı gibi odaya götürdü ve yatağa sertçe attı. Soyup ve soyunup üstüme çıktı. ön sevişmeyi es geçip içime girdi. Sesli ve ince bir nefes verdi. Hızlanmaya başladığında ellerimle sırtını sertçe kavradım. Ben ne kadar inlersem o da o kadar inliyordu. Beni deli ediyorsun çocuk!

Boşaldıktan sonra boynumu emmeye başladı. Sonra yavaşça aşağıya indi, göğüslerimde durdu. Elleriyle kavradıktan sonra onlarıda emmeye başladı. Sonra tekrar yukarı çıktı ki onu durdurdum ve yanıma sırt üstü yatırdım. Ve küçük Deniz'e inip emmeye başladım. İşte şimdi delirdi! Başımı kavradı ve inlemeye başladı. Arada da ağzından küfürler kaçırıyordu. En sonunda sesli bir şekilde

"Gelicem." dediğinde ağzımı çektim ve bende kendimi yatağa attım. O şeyi yutmasam daha iyi. Tekrar üstüme çıktı. Ne? Bitmedi mi yani?

"Her şey karşılıklı" dedi sessz bi şekilde ve aşağıya doğru indi. Dilini girişime soktuğunda baya sesli inledim. Geri çıkarıp aşağıdan bana baktı. Sonra dilini daha da içeri soktu. Sağa sola oynatmaya başladı. ve tabi ki hızlanmaya.. En sonunda dayanamayıp

"Yeter gir içime." dedim. Gülerek başını baş hizama getirdi. Gülüşünü yiyip bitirebilirdim. Son part olarak tekrar içime girdi ve gel gitlere başladı. İkimiz tekrar inlemeye başladık. Sol bacağımı omzuna çıkarıp daha da hızlandı. En sonunda gelmiştim. yakında zamanda o da geldi. Tekrar yatağa attı kendini.

"Çok yordun beni kızım vuuuh!" Onu izledim.

"Neyse duşa giriyorum ben." dedi ve havluları alıp banyoya gitti. Tekrar birbirimizin olmuştuk ama odadan çıkışını izlerken Deniz'i hep istediğimi düşünmeye başladım. Tülü'yü arayıp haberi verdim. Bunu bir ara kutlamamızı söyledi.

Bende duşumu aldıktan sonra Deniz'in pijamalarını giydim ve salonda film izlemeye başladık Filmin yarısına doğru Deniz durdurup:

"Soda, kahve falan mı içsek ya başım baya dönüyo amk."

"Soda iç. Benim canım kahve çekti kahve içicem." dedim ve mutfağa gittim. O da peşimden geldi.

"Acıkınca ne yapıyosun? Yemek yapmayı bilmezsin ki  sen."

"Dışardan söyledim. Heralde öyle yapmaya devam edicem." Sodayı açıp ona uzatırken:

"Sen gelip yaparsın bana yemek." dedi. Güldüm.

"Yemek yapmayı biliyorum. Elimden geldiğince yaparım."

"Biz ilişki falan yapsak ya." Yanlış mı duydum seksi erkeğim?! Sen? Ben? ilişki? Deniz birine kolay kolay bu teklifi etmez. Onun tercihi: Kız onla sevişsin, bağlanmasın, siktirip gitsin. Aklından neler geçiyordu çok merak ediyordum. Yaşayacaklarımı şimdiden tahmin ediyordum. Ya o ya da ben birbirimizi aldatıcak ve ayrılacaktık. O da benim gibi ne iyi ne de insanları düşünen biri. Bu yüzden onu kendime yakın buluyorum sanırım.

O benim içimdeki şeytan...

Cevabım:

"Neden olmasın?"

İyi Biri DeğilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin