Başlık Bulamadım

19K 187 14
                                    

New Paaaaaaaaaaaaaaaaaaart

Yılbaşına çok az zaman kalmıştı. Bizim mekandaydık. Üçlüğü bayadır görmüyordum özlemişim. Kaan'ları da öyle. Geldiklerinde sarıldık ettik, sohbet ettik. Üçlük kız ayarlama peşindeydi her zaman ki gibi. Masada Tülü ve Murat arasında bir muhabbet başlamıştı.

"Babam gibi birini bulduğumda aşık olmuş olucam." dedi Tülü. Babası onun her şeyidir.

"Zor. Senin kastettiğin sadık, senden başka kimseyi görmeyen biri. Her kız babası gibi birini ister."

"Ben değil." dedim Murat'ın lafını keserek. Hepsi bana dönmüştü. Murat:

"Ya tabi ki istisnalar var. Ama geneli böyledir ve sen böyle birini bar ortamında bu-la-maz-sın." Ufuk araya girdi.

"Katılmıyorum abi. Bende her gün barda takılırım ama zamanında bir kızı deli gibi sevdim."

"Şimdi seviyor musun? Abi her gün gelip içiyosun sıçıyosun. Gece sonunda kız kaldırıyorsun. Günlerin böyle geçiyo böyle biri nasıl aşık olabilir ki? Böyle biri aşık olmak istemediği için böyledir."

Tülü:

"Sen kendin böylesin diye herkesi böyle sanıyosun. Tamam senden iş çıkmaz..-"

dediğinde masada bir kaç kişi gülmüştü. Tülü devam etti:

"-..Ama nadir de olsa, barda sadık insan bulunur."

"Sadece arkadaşlarıyla eğlenmek için gelen de var, kafa dinlemek için gelen de var. Bi de kız ayarlamak için gelenler var. Hepsi aynı düşüncede olamaz." Bunu söyleyen Doruk'tu ve 'baba' gibi erkeğin örneği olarak yanımda oturuyordu zaten. Doruk'la liseden tanışıyordum ama o da her hafta barda takılan biridir. Yani bana göre de Murat haksızdı. Bardan nadir de olsa sadık erkek çıkar arkadaş. Önemli olan sadık bir erkek isteyip istemediğini bilmen.

Deniz: "Onu bunu bırakın da yılbaşında ne yapıyoruz?"

"Ooo siz geç kalmışsınız be olum. Partiye gelin biz çalıyoruz." dedi Kaan. Bunun üzerine yılbaşını nerede geçireceğimiz belli olmuştu. Tabi sabaha karşı yine sokakta uyanacağımıza emindim..

Yılbaşı akşamı...

Tema olaraktan kırmızı giymezsem olmazdı değil mi? Normalde pantolon ve şort benim aşkımdı ama bugün spor giyinmek pek doğru olmadığından etek giymeye karar vermiştim. Kırmızı gömleğimi siyah eteğin içine salaş bir şekilde soktum. Parti bitimi ayaklarımı kesinlikle sızlatacak olan topuklularımı giydim. Tam odadan çıkarken Tülü aradı ve mekana geldiğini söyledi. Çantamı kapıp salona gittim. Doruk, siyah pantolon ve gözleriyle uyumlu mavi bir kazak giymişti üzerine. Bir de kafasında yılbaşı şapkasından vardı. Deniz'de yeşilin harika bir tonunda gömlek giymişti içinde tişörtle. O da siyah pantolonlaydı ve kafasında şu şapkadan vardı işte. Elindeki şapkayıda gelip benim başıma taktı ve geri çekilip baktı.

"Tamam hazırız hadi çıkalım." dedi sonra. Yerinde duramıyordu çocuk. Mekana gittiğimizde Kaan'lar çalmaya başlamıştı bile. Sırada 2 grup daha vardı ilerleyen zamanlarda onlar çalacaktı. Deniz'in malum açılışı tabi ki tekila oldu. İlkten hepimiz üçer shotla başladık. Fakat tadı damağımızda kaldığından tekrar söyledik.

Tekrar

Tekrar..

Aslında rakı sofrası yapsak daha eğlenceli olurdu ama maalesef o tarz bir yer değildi. Club içkilerine hiç bir zaman ısınamamışımdır. Şu elinde süs gibi duran şeyler.. Benim tekilam her zaman bi numara. Ve su niyetine diktiğim birada canımdır. Ardına yaktığım sigaradan bahsetmiyorum bile. Kaan'ların sahne süresi dolmak üzereydi. 2012ye girdiğimizde Kaan'ların yerini diğer grup alacaktı. Geri sayım başladığında hepimiz 10dan geriye saydık ve pof.. Herkes yılbaşı şarkısıyla zıplamaya başlarken köpük yağmuru başladı. Kaan'lar sahneden indiğinde masamıza geldiler.

İyi Biri DeğilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin