Kaplan

38.8K 251 12
                                    

Kalın ve beni fazlasıyla tatmin ediyor. Okul var ama sınav yok. Bizde bugünü yatakta seksleşerek geçirelim dedik. Hemde sevgilimle..

Dışarıda feci yağmur yağıyordu ve pencerenin kenarından rüzgarın uğultusu geliyordu. Soğuk bir gün ama tek beden olan biz, terliyorduk. Deniz'le beraber olduğumdan beri vajinamın sızlaması geçmiyor. Günümüz nasılsa uzun diye ağırdan gidiyorduk. Deniz erkekliğinin ucunu girişimde gezdiriyordu. Fazla sulandı artık patlamam lazım!

"Bana neden eziyet çektiriyorsun?" dedim mest olmuş bir şekilde.

"Bol bol vaktimiz var. İçindeki kaplanı ortaya çıkarmak istiyorum bebeğim." dedi gülerek.

 Daha fazla tutamıyordum kendimi ve onu yanıma çekip üstüne çıktım. penisini girişime soktum ve üstünde zıplamaya başladım. göğüslerimi sıkmaya başlayınca, ellerimle yataktan destek alarak bel üstümü geriye çektim. Elleriyle göğüslerime uzanmaya çalışıyordu ama başaramıyordu. birazda ben oyun oyniyim değil mi? derken belimden tutup benim üstüme çıktı. Hızlanmaya başladı.Tek bacağım omzundaydı. Deniz'in gelgitleriyle yatak feci şekilde sallanıyordu. Artık zevkten çığlık atıcak hale gelmiştim. Deniz yavaş yavaş içime girmeye başladı ve en sonunda kökleyip içimde kaldı. Neyse ki bu sefer prezervatif var. Geldikten sonra nefes nefese üstüme yığıldı. Sırtını kavradım ve:

"Çok ağırsın ezildim." sonuçta etine dolgun biri.. Yanıma uzandı.

"Seni tatmin edebiliyo muyum?" dedi.

"İkinciye geldim."

"Ovv güzel. Eğer edemiyorsam söyle. Güzellikler yaparım."

"Bir gün şarkı açıp ritme uyarız." dedim ve kalkıp külodumla askılımı giydim.

"Kahvaltı hazırlicam." diyerek mutfağa gittim. O sırada kapı çaldı. Odaya geri döndüm. Deniz giyinirken:

"Doruk geldi büyük ihtimalle. Bugün taşıncaktı buraya." dedi. altıma bi şey giyip kapıyı açtım. Doruk bavulla gelmişti. Deniz salona geldiğinde hala nefes nefeseydi. Doruk:

"Yanlış zamanda mı geldim?" dedi gülerek.

"Yok kanka bitti işimiz. Kahvaltı yapcaz şimdi sonra yerleştiririz kıyafetleri." dedi. Kahvaltı yaptıktan sonra diğer odaya geçip Doruk'a yardım ettik. İşimiz bittiğinde kahve hazırlayıp salona geçtik. Doruk kahvesinde yudum aldıktan sonra:

"Ee 3 hafta falan oldu dimi sizin ilişki?"

" Olmuş mu? Ne çabuk geçmiş." dedi Deniz. Benim içinde çok hızlı geçmişti.

"Faceden ilişkide yapmışsınız. Bugün okulda kızlar yanıma gelip hala beraberler mi diye sordular. Baya hayranın var kanka." Ne kadar hayranı olursa olsun Deniz'in okuldan başka birine bakmayacağını biliyordum. Diğer ortamlar için aynı şeyi söyleyemicem tabi.

"Ben duş alıp geliyorum." dedi Deniz ve salondan çıktı. Banyoya girdiğinde Doruk kısık sesle:

"Benim kafama takılan, ayrıldığınızda ya arkadaşlığınız bozulursa?"

"Bi şey olmaz merak etme."

"Dağılmayalım kızım. Yani bi ilişki için..."

Ayrılırsak arkadaş kalırdım. Şu ana kadar ayrılıpta konuşmadığım sevgilim yok. Deniz, Nesrin'le konuşmuyor ama numarası hala duruyor. ayrıca faceden de ekli. yakında merhabalaşmalar başlar heralde.

Laptoptan şu soru sorma sitesine girdim. ("formspring" o zamanlar revaçta) Yığınla anonim sorular vardı. Hepsi de Deniz ve benle ilgiliydi. Her zaman ki gibi bazıları küfür etmiş bazıları iltifatta bulunmuş. Biri size kimliğini gizleyip küfür ediyorsa sizi çekemiyordur. Kısaca onu siktir edin.... Hiç birini kafama takmıyordum. Hepsi bir avuç korkak. ve Deniz'le olmamı çekemiyorlar.

İyi Biri DeğilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin