Yavaş seks

38.4K 242 11
                                    

Gök gürültüsü sesiyle bi anda gözlerimi açtım. Deniz'in odasında, çift kişilik yatağında yatıyordum. Yanım boştu ve kapım kapalı. Düne dair aklıma ilk gelen Doruk'u öpmem oldu. Peki sonrasında ne olmuştu? 

Eve girmiştik. Beni kolumdan tutup bu odaya getirmişti. Yatırdığında yakasından tutup kendime doğru çektim ama benden kurtulup yorganı kafama kadar çekmişti. Ardından yorganın içine sesi boğuk bi şekilde gelmişti.

"Uyu artık." Ve sızmışım. 

İçerden ses gelmiyordu. Belki de okula gitti. Acaba Deniz, Aylin'den sıyrılıp eve dönmüş müdür? Aynada saçımı düzeltip kapıyı yavaşça açtım. Diğer oda hemen karşımdaydı. Kapısı açık ve yatak boştu. Doruk okula gitti heralde dicektim ki mutfaktan sesler geldi. Kapısı kapalıydı. Oraya yaklaştım ve kapısında durdum. "Evet Eslem, hiç bi şey olmamış gibi." Kapıyı açtığım gibi:

"Günaydın." dedim. Masaya kahvaltılık koyuyordu. bi kaç saniye beni duymamış ve görmemiş gibi davrandı sonra:

"Günaydın." dedi soğuk bi şekilde. Dolaptan süt alıp bir kaç yudum içtim. Masaya iki tabak koymuştu. Krep yapıyordu. Doruk'ta yemek yapmayı bilir. Deniz aç kalmicak en azından... Ocağın üstünde duran çaydanlığın içine baktım. Boştu. 

"Çay içmicek misin? Demliyim mi?" Yine bi kaç saniye beni duymamış gibi davrandıktan sonra:

"Farketmez." Dayanamadım en sonunda bu ne trip?

"İyi misin?" Masadan sigara alıp yaktı sonra bana bakıp:

"İyiyim." dedi.

"Ne bu soğukluk?"

"Dün beni öptün Eslem. Deniz her an eve gelebilir ve sen beni öptün."

"Eee?" 

"Tabi sen rahatsın ama ben ilk defa böyle bi şey yaşıyorum. Deniz benim tek dostum. Nasıl söylicem şimdi bunu?"

"Çok basit. Söylemiceksin." Gözlerini bana dikti.

"Yalan söyleyemem kızım. Sürekli kafamı takıcam rahat edemicem."

"Söylediğinde ne olacağını sana söyliyim. İkimizde bu evden defolup gidicez. Arkadaşlığımız biticek. Okulda yüz yüze bakıcaz ama konuşmicaz. Tülü ve Üçlük arada kalıcak. Tabi bana sorun çıkartmicak gibi geliyo."

"Deniz seni önemsiyo. Çünkü sen onun iki günlük tanıştığı kız değilsin. Bunun öncesinde arkadaşlığınız var. Yani sorun çıkarıcak."

"O zaman söylemiceksin Doruk."

"Yapamam kızım." Sigaradan duman aldı ve oflayarak geri üfledi. 

"İlginç...-" dediğimde bana dikti tekrar gözlerini. Sözlerime devam ettim:

"...Sadece Deniz'e nasıl söyleyeceğini düşünüyosun. Halbuki dün seni öptüğümde sende karşılık verdin. 'neden bende onu öptüm?' diye düşünmüyosun." 

"Sarhoştum Eslem. Kendimi geri çektim ama direttin.  Dudaklar her türlü birleşti zaten. Of detaya inmeye gerek yok neyse." Hafif gülmüştüm. Ayağa kalkp masayı hazırlamaya devam etti.

"Beni nasıl öpersin ya." diye mırıldandı. Gidip tekrar öptüm. 

"Böyle." Acayip şaşkın bakakaldı.

"Sen manyaksın kızım." Güldüm. O sırada Doruk'un telefonu çaldı. Doruk ekrana baktıktan sonra gerilmiş bi şekilde bana bakınca arayanın Deniz olduğunu anladım. Biraz bekletip açtı telefonu. 

"Alo?... İyi kanka senden?... Kahvaltı yapıyoruz bizde ne zaman gelceksin?... Olum gel işte ya Aylin'i de alıp gel... İyi tamam hadi." telefonu masaya atıp ne konuştuklarını anlattı.

İyi Biri DeğilimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin