6. Ihastunut

1.2K 80 5
                                    

                       |Jiminin nk|

Makasin sairaalasängyssä hymyillen. Yoongi pelasti minut. Laitoin hänelle kiitos viestin. Aloin melkein itkeä. Ajattelin ensin että Yoongi on iha hirvee ihminen mutta ei. Hän on oikeasti tosi lämmin sydämellinen. Halusin päästä jo kotiin, mutta joudun olla täällä vielä 2 päivää. Mietin jo, että ostaisin Yoongille kiitos lahjan, mutta mistä hän tykkää. Pian sain idean.
                                •
2 päivää meni hitaasti. Tuntui kuin olisin ollut tääl jo vuoden verran, mutta vihdoin pääsisin kotiin ja näkisin Yoongin. Äitini oli parkkipaikalla minua vastassa. Hän halasi minua todella tiukasti. En saanut happea kunnolla. Pyysin että voisimme mennä kaupan kautta sillä halusin ostaa Yoongille lahjan. Äitini suostui ja antoi minulle 10€. En olisi tarvinnut niin paljon sillä lahjani maksoi vaan alle 5€.

Kävelin kaupan juoma osastolle. Otin yhden red bullin sillä uskon, että se on hänen lempi juomansa tuntien perusteella. Menin kassalle ja maksoin energia juoman. Äitini katsoi hieman ihmeissään. Annoin vaihto rahat hänelle ja lähdimme kohti kotia.

Kun saavuimme kotiin paketoin lahjan mahdollisimman nätisti. Kirjoitin siihen Yoongille. Kello oli jo paljon joten päätin mennä jo nukkumaan. Ajattelin vain Yoongia. Hänessä on edelleen sitä jotain. Ehkä olin ihastunut häneen.
                                  •

Hyvää uutta vuotta 2019! Toivottavasti teil oli hyvä uus vuos. Itellä meni vähä lujaa mut ei puhuta siit nyt xd

Toivottavasti tää osa ei ollu liian tylsä😖 Nähää ens osassa!

~CuupOfTaae☕

Don't wanna be lonely, just wanna be yours {YoonMin}Where stories live. Discover now