4. Täällä ei ole ketään Jiminiä

1.3K 89 5
                                    

                        |Yoongin nk|

Koulua oli jäljellä vielä 4 tuntia, mutta vitut. Aloin juoksemaan kohti Soulin keskussairaalan. Sinne oli matkaa about 5km. "Vittusaatana" kirosin mielessäni. Kun viimein saavuin sairaalaan siellä oli hirveä jono tiskille. Noin 10minuuton päästä oli minun vuoro. "Hei! Onko Park Jimin täällä?" kysyin hätääntyneenä. "Anteeksi, mutta täällä ei ole ketään Jiminiä" Siinä vaiheessa menin paniikkiin. Lähdin juoksemaan pois sairaalasta. Kaaduin maahan ja kirosin niin paljon kuin pystyin.

Pian äitini soittaa mulle, mutta en vastannut. Silloin muistin, että Jimin asuu minun kanssa samassa rapussa. Olin juuri lähdössä, kunnes kuulin että takanani oli joku. Käännyin ja se oli Kwon Ji-Yong, Koulun pelätyin jätkä. Hänellä oli kaveri porukka nimeltä BIGBANG. Jotkut sanoo että Ji-Yong on Choi Seung-Hyunin kanssa. "Mitäs Yoongi täällä? Eikö sunlaisen hiken pitäis olla tunnil" Ignoorasin hänet ja jatkoin matkaa. Ji-Yong vain naurahti ja meni toiseen suuntaa. Tyyliin alkoon niikuin aina.

Saavuin himaan. Meidän rapussa oli hieman verta joten tiesin että Jimin oli täällä. Kun saavuin hänen kämpän eteen, kuulin huutoa. Koputin oveen ja huuto loppui kuin seinään. Oven avasi tyttö.
                                •

Jaahas jaahas ;) Jätän teiät jännitykseen. Mites teidän päivä on menny. Mul on menny toosi hyvin yeaimcrazy:n kanssa taas vaihteeks.

Nähää taas uuen osan kaa joskus❤

ps. Aattelin et näistä osista tulee aika lyhyita mut sit ite kirjasta tulee sillee aika pitkä 💛

~CuupOfTaae☕ (PEPE)

Don't wanna be lonely, just wanna be yours {YoonMin}Where stories live. Discover now