17: Ooks valmis?

1.1K 64 56
                                    

¡Smut!

|Jiminin nk|

Yoongi oli päälläni erittäin lähellä kasvojani. Suutelin häntä todella pitkään. Suutelu loppui sillä Yoongi nousi päältäni ja avasi yöpöydän laatikon auki. "Mul on sulle yllätys" Yoongi sanoi erittäin seksikkäällä äänellä. Hän otti muovipussin esille. "Samalla reissulla ku mä karkasin nii ryöstin yhen seksikauppa" punastuin ihan helvetisti. Olin yks tomaatti.

Ekana Yoongi otti pinkin kaulapannan ja remmin. Nyt olin ainakin yks iso tomaatti. Yoongi otti mun paidan pois ja pisti pannan kaulani ympäri ja remmin siihen kiinni. "Mun söpö koira" Yoongi vinkkasi ja otti nyt oman paitansa pois. Siitä oli vasta 2 viikkoa kun panin ekaa kertaa ja jo nyt Yoongi halusi mennä näin pitkälle. Pian lähti myös housuni. Se kiihotti minua todella paljon. Halusin Yoongia todella paljon.

Seuraavaksi Yoongi otti pinkin dildon. (yeaimcrazy idea xd) Se näytti silmiini todella isolta. Tuo varmasti sattuisi. Yoongilla oli pelottavan seksikäs ilme kasvoillaan. "Ooks valmis?" Yoongi sanoi ottaessaan housujaan pois. Minua jännitti mutta olin valmis. Nyökkäsin ja samantien Yoongi kävi päälle.

Yoongi suuteli minua todella intohimosesti. Se tuntui todella hyvältä. Hän otti bokserini pois ja Yoongi alkoi suudella minua kaulaan. Ähkin hieman. Tunsin Yoongin lämpimän käden minun penikseni päällä. Se tuntui todella hyvältä. Yoongi alkoi hieroa sitä. "Y-Yoongi..." nousin istumaan mutta Yoongi tönäisi minut heti takaisin makuulleen. "Sshh pikkunen. Rentoudu ja nauti" Yoongi sanoi ja jatkoi hieromista.

Juuri kun olin tulossa Yoongi vetäisi remmistä ja hän suuteli minua pitkään. Säpsähdin sillä tunsin jonkun olevan sisälläni. Se oli Yoongin varastama dildo. Se sattui hieman. "Yoongi!! Sattuu!!" huusin. "Turpa kii" Yoongi liikutti dildoa edes takas. Huusin ja huusin. Yoongi lopetti ja heitti dildon päin seinää.

Yoongi käänsi minut mahalteen ja pisti peniksensä sisääni. Purin Yoongin tyynyä joka oli ihan märkä kuolastani. Yoongi nuoli minun selkääni. Se tuntui todella hyvältä. Maailma pysähtyi silmieni edessä. Yoongi liikkui edes takaisin. "YOONGI!! MÄ TUUN" heti tuon lauseen jälkeen laukesin Yoongin lakanoille. "Paha poika" Yoongi läpsäsi läpsäisi minua perseellee. Siihen jäi Yoongin käden jälki.

Yritin nousta mutta Yoongi esti minua. Yoongi puri minua niskasta. Olin todella väsynyt mutta Yoongi halusi lisää. Yoongi sitoi minun käteni selkäni taakse. En pystynyt liikkumaan yhtään. Yoongi otti raipan ja löi minua pari kertaa perseellee. Se sattui ihan vitusti.

Yritin kieriä mutta en pystynyt. Yoongi pisti kyrpänsä takaisin sisääni. Ei menny kauaa ku Yoongi laukesi sisääni. "Haaah... Hyvä poika, baby Jimin" Yoongi sanoi ja suuteli niskaani ja avasi köyden käsieni ympäriltä. Hengitin raskaasti ja olin todella hikinen. "O-Onks täällä suihkua?" sanoin todella väsyneenä. "Joo. Ihan perällä" Yoongi sanoi ja lötsähti sängylle. Nousin ylös ja kävelin kylpyhuoneeseen.

Avasin suihkun ja menin sen alle. Se tuntui ihanan viileältä ihoani vasten. Pesin hiukset ja vartaloni. Sammutin suihkun ja siinä hetkessä muistin että vaatteni on Yoongin makuuhuoneessa joten joudun mennä sinne takaisin alasti. Noh vitut. Kävelin makuuhuoneeseen takaisin muna paljaana. Yoongi tuojotti minua ja nuolaisi huuliaan. Vinkkasin ja puin vaatteeni päälle.

"Kiitos Yoongi. Nähdään taas" suutelin Yoongin huulia ja aloin mennä kohti kotia.

Vittu ny... Täyttä paskaa koko luku...





































PONROKAUPPA!!

~CuupOfTaae☕

Don't wanna be lonely, just wanna be yours {YoonMin}Where stories live. Discover now