27•Bir Adım Bile Atma

197 19 14
                                    

Evet yarın dedim ve beş gün oldu çünkü ben mükemmel bi yalancıyım :/ ajdoshsosish

Medyada Kağan yavrum var ve şu yavrum lafı ağzıma Cihan'dan dolandı yoksa benden mi Cihan'a geçti bilmiyorum ama kurtulamıyorum

Neyse öptüm sizi yavrular 💋 💋

Azıcık da oyla yorum atın ya ben evlatlık mıyım??

•••••

Uzun zamandır görmediğim sevgilim, Tuana karşımda dururken öyle mutluydum ki içimde koca bir heyecan vardı. Hızla aramızdaki mesafeyi adımlayarak kapatmıştım ki kollarını belime dolayan minik bedene hemen ben de kollarımı sarmıştım. Yüzümdeki gülümsemeyi silemiyor oluşumu önemsemiyordum çünkü onun da benimle aynı şeyi yaşadığını biliyordum.

Ondan yavaşça ayrıldığımda mutluluktan dolan gözlerine bakarken yüzünü ellerim arasında tutup çenesini okşuyordum. Parmak uçlarım karıncalanıyor ve içimdeki özlemle kıvırcık saçlarından yayılan kokusunu içime çekiyordum.

"Seni çok özledim sevgilim."

Minik ve zarif ellerini ellerimin üzerine koymuş, parmaklarını gezdiriyordu üzerinde. Sonra özlemle dolu sesini duydum.

"Ben de seni çok özledim."

Sözleriyle yüzümdeki gülümseme daha da yayılırken birlikte yürümemiz için ondan biraz uzaklaşıp bir elini avcuma alarak yürümeye başlamıştım. Yürürken ara sıra ona bakıyordum ki o da bana bakıyor ve bakışlarımız kesişiyordu. Onu gerçekten çok özlemiştim. Birkaç gün bile olsa ayrı kalmak çok kötü geliyordu.

"Tamamdır! Geri dönebilirsiniz."

Çağla'nın sesiyle ellerimizi ayırmıştım. Yüzümdeki mutlu ifade silinirken Aşkın'a baktığımda onun da yüzü normale dönmüş, yere bakıyordu ve Çağla'nın yanına gitmeye başlamıştık. Cihan'ın da makyajı bitmiş ve kameranın yanındaydı.

"Kağan! Ne dedim ben yavrum? Kesinlikle mükemmel oynayacaksınız dedim, değil mi? Gelin izleyin, ilk deneme olmasına rağmen çok güzel oldu."

Biz izlerken Sibel ve Çağla da makyaj ve ışık hakkında bi şeyler konuşuyorlardı. Ben Aşkın'la göz göze gelmemeye çalışırken, o ise sürekli kaçamak bakışlar atıyordu bana. Amacı nedir bilmiyordum ama merak etmiyor değildim çünkü bu gidişle sürekli beni delirtmek için bilerek yaptığını düşünen bi paranoyak olacaktım.

Sahneyi bi iki kere izledikten sonra Sibel beni çağırmıştı ve benim makyajımı değiştiriyordu. Biz kamelyaya geçerken onlar tekrar tekrar izlemeye devam ediyordu sahneyi. Sonradan Aşkın oradan uzaklaşmış ve Cihan'ın tek başına olduğu bi sahneyi çekecekleri için gelip kamelyada karşıma oturmuştu. Sibel bi tabureyle önümde oturduğu için onu göremiyordu ama ben tam karşımda olduğu için ona bakmasam da görüyordum. Cebimdeki telefon titremeden önce ise son gördüğüm elinde telefonla bana baktıktan sonra bi şeyler yazmaya başlamasıydı.

Telefonumu çıkarıp baktığımda ondan geldiğini görmüştüm. Ama Sibel göz kapaklarıma bi şeyler süreceği için mesajı açmadan telefonu kapatıp yanıma koymuştum. Göz kapaklarımda gezen fırçalar sonunda durunca Sibel son bi kez saçlarımı düzeltip 'bitti' diyerek kameranın yanına gitmiş ve Cihan'ı izliyordu. Ben de mecburen telefonu alıp mesajları açmıştım.

KIZILA BOYAOnde as histórias ganham vida. Descobre agora