EINDE

295 16 6
                                    



Voor de laatste keer kijk ik haar aan.

Ze konden haar redden. Ik ben er over, ik laat haar leven op aarde. Zonder herinneringen als je het je afvraagde.

Ik waak nog over haar, niemand raakt haar aan, niemand maar. Die gangster die haar in het begin nog verkracht heeft hebben we gevangen. Op het einde was het vrij makkelijk om hem te vangen, hij is nu nog altijd aan het boeten voor wat hij gedaan heeft maar hij zal haar nooit meer iets aan doen.

Ik zie haar met Senne naar zijn dochter kijken, hun dochter. Ik zie hoe hun zoon met de gouden helm met 2 hoorns er op de helling op loopt en naar ze toe loopt met open armen. Raar genoeg en ook eng hebben ze de dochter Frigga genoemd en de zoon Loki, ik vond het wel mooi, ik wil er niet lang over nadenken want anders ga ik nog denken dat ze het misschien toch nog herinnerd  dat zou een absolute ramp zij.

Als je misschien een beetje nieuwsgierig zou zijn, de dochter heeft bruin lang haar en schattige kleine groene ogen, de jonge heeft zwart haar dat raar genoeg ook aan de lange kant is en blauwe ogen.

Ik kijk om, dit is hard maar ik moet gewoon op haar letten, geen gevaar zal nog in haar weg komen, niets zal haar gelukkig einde in de weg staan.

Zelf ik niet

als je het zou willen weten Emma is hier, op Asgard dan , haar geheugen is gewist, ze heeft wel eerst opgebiecht wat zou wou doen met Sophie, het draaide allemaal over drugs dat ze hadden verkocht samen en iemand die een overdosis had genomen van hun drugs, ze hebben dan samen het lijk gedumpt, ze wou zelf in de gevangenis terecht komen als ze maar zeker wist dat zij daar ook zou zijn.

Ik wil weg stappen maar ik kan niet, ik moet gewoon nog 1 keer kijken, gewoon om zeker te zijn of het allemaal wel goed gaat met haar. Ik zie haar deze keer alleen zitten op een dekentje ze heeft de ketting vast, bedroefd kijk ik haar aan. Dan draait ze zich in 1 keer om

ze ziet mij

en ze lacht  

------------

Kort , maar het is toch maar het einde.

laat weten wat je er van vind

Van HemDove le storie prendono vita. Scoprilo ora