°019°

251 18 0
                                    


Hij pakt de cadeau van mij over en maakt de ketting vast aan mijn nek, ontroerd raak ik de groene steen aan en laat het direct los uit schrik als ik er geklop in voel, ik kijk hem bang aan en tegelijkertijd ook nieuwsgierig." Wat was dat" Vraag ik aan hem, hij grijnst weer naar mij, god ik vraag mij af wanneer dat nouw niet een keer doet. Hij geeft mij geen antwoord maar legt 1 van mijn handen op zijn borst waar ik zijn hartslag direct voel en dan legt hij de andere hand op de ketting. Ik doe mijn mond weer open om te zeggen dat ik nog altijd niet weet wat die ketting doet kloppen, als ik merk dat het kloppen van de ketting en het kloppen van zijn borst overeen komen. Ik kijk hem vragend aan" Zo ben ik altijd bij je, en jij " zegt hij terwijl hij een neutrale bruine armband tevoorschijn haalt " Altijd bij mij" eindig hij zijn zin, een traan verlaat mijn oog en glimlacht emotioneel naar hem terwijl er nog een paar tranen volgen. " Nu de volgende " zegt hij terwijl hij de grote doos pakt en aan mij geeft weer schud ik met het cadeau wat deze keer minder goed lukt maar dat maakt niet uit. Ik doe het papier er weer rusig af en zorgvuldig dat een  ongeduldige blik op levert van Loki, deze keer grijns ik naar hem terwijl ik gewoon verder  ga met het papier rustig van de deus haal. 

Na een lange uit pakking van het tweede cadeau kom ik uit op een kartonnen doos, nieuwsgierig doe ik die open en kom uit op een gouden helm met horens een perfecte replika van die dat ik gisteren had aangedaan. Ik pak ze op en merk direct dat de gewicht van deze helm lichter is dan die van gisteren, ik kijk Loki ongelovig aan en hij kijkt me dan weer grijnzend aan, blij zet ik de helm op mijn hoofd en raar genoeg past het heel goed." Dankje " zeg ik tegen hem terwijl ik hem knuffel, geen enkel idee waarom maar de omhelzing voelt fijn aan. als we elkaar los laten zie ik dat hij tranen heeft in zijn ogen. " Ween niet" Zeg ik tegen hem terwijl ik zijn handen vast hou " Je kan altijd naar aarde komen niet" Zeg ik tegen hem. Hij knikt en komt met zijn hoofd dichter bij, weer op het moment dat onze lippen elkaar moeten aanraken komt er iemand die kamer binnen , deze keer gaan we niet zo ver van elkaar weg maar toch een beetje dat je kan zeggen dat we geschrokken zijn.

" Broer, wat doe jij hier?" Vraag Loki aan zijn broer, ik kom nu ook terug dichter bij hem terug. " Van vader moest ik Sophie komen ophalen want hij heeft geen vertrouwen in jouw dat jij haar zou laten gaan" Antwoord hij met een beschuldige stem, ik kijk op en zie dat Loki tranen is zijn ogen heeft, zacht leg ik een hand op zijn wang " Ik kom" Ik doe de gouden helm uit e zet het dan terug in de doos, ik draai me om in de richting van de deur en zeg tegen die broer: Ik denk dat ik alles wel heb" Ik pak de doos beter vast en dan vertrekken we door het paleis en dan op een brug dat maar niet op houd , als we dan eindelijk aan het einde van die lange brug aankomen is er een raar uit ziende huis waar een man al op ons aan het wachten is met een zwaard in zijn handen en als die dat draait sta ik opeens terug in mijn kamer samen met de broer van Loki , ik kijk ontroerd om en leg de doos neer op mijn tapijt, nu dat ik hier sta merk ik pas hoe hard ik het hier heb gemist, en hoeveel ik eigenlijk ben veranderd in tussen tijd ik ben bijvoorbeeld voor de eerst keer gekust en spijtig genoeg ook ontmaagd, tranen zwellen op in mijn ogen maar ik hou ze tegen.

Ik draai me terug om zie dat de broer er nog altijd staat." Wat doe jij  nog altijd hier? " Vraag ik aan hem met een stem dat veel te breekbaar klinkt naar mijn mening. " Ik moet je nog een paar dingen uitleggen" Zegt hij terwijl hij ongegeneerd op mijn perfect opgemaakt bed gaat zitten en zijn voeten een beetje boven de grond houd zodat het de witte tapijt niet aanraakt. "Weet je ik weet al wat je wilt uitleggen ik ben een week geleden opeens ontvoert door julie dus ook verdwenen van aarde dus iedereen denkt dat ik dood ben of verkracht dat eigenlijk wel waar is of iets dat nog erger is dan dat ook al denk ik dat er niet iets ergers bestaat dan dat, en trouwens waarom in hemelsnaam zou ik luisteren naar iemand die ik niet ken" zeg ik bars tegen hem terwijl ik naast hem kom zitten. " Je hebt gelijk, mijn naam is Thor god van de donder zoon van Odin rechtmatige koning van Asgard en natuurlijk ook de broer van Loki, nu goed" Ik knik goedkeurend;

" Dit kwam ik jouw eigenlijk niet zeggen, je mag geen contact meer maken met Loki of Loki met jouw. Mijn vader wilt het zo dus zo gaat het ook gebeuren"


Van Hemजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें