°013°

304 19 0
                                    


Hij kijkt me bezorgt aan na die vraag , ik kijk terug naar beneden, daar ben ik nu wel heel goed in geworden. Ik hoor  hem zuchten. Dan tilt hij mij op en zet mij op bed , daarna verdwijn hij in zijn kleerkast en komt terug met een boxershort en een trui. "Sorry, maar ik heb geen meisjes spullen dus je zult het even met dit moeten doen." Mompelt hij. Ik pak de kleren draai me om en kleed me dan om, ja ik weet dat hij mij al naakt heeft gezien dat maakt niet uit dat dat nog een keer moet gebeuren.

"Sophie, je hebt mijn vraag niet beantwoord" Hij kijkt me nu vragend aan, ik kijk naar de grond; Ik wil hier niet over praten. Ik voel me zo, zo vuil. Er loopt een eenzame traan over mijn wang. Ik kijk weer op." Mag ik me misschien douchen ?" vraag ik voorzichtig, hij knikt en duid me aan waar de douche ergens is en geeft me een handdoek. Ik zet de douche aan en na wat gewacht te hebben ga ik er onder, ik voel de warme stralen over mijn lichaam en probeer me te ontspannen. Als ik denk dat het eindelijk ik gelukt om me een beetje te ontspannen voel ik weer zijn handen, overal. Ik laat me vallen op de grond op mijn knieën. De tranen vloeien weer over mijn gezicht maar ik denk niet dat het opvalt met al dat water dat sowieso over me stort in een douche. Ik zet een hand voor mijn mond als ik weer begin te snikken.

Ik heb geen enkel idee hoe lang ik zo onder de douche heb gestaan, maar op een moment zijn de tranen gewoon op en sta ik op doe e douche uit droog me af kleed me om en werp ik een blik op de spiegel. Zoals een beetje verwacht zie ik er hellemaal niet uit mijn ogen zijn rood net zoals mijn wangen, mijn haar is stijl langs mijn wangen maar ziet er zo on levendig uit. Mijn lichaam ziet hellemaal bleek en  hier en daar nog een snee of een litteken van het bus ongeval. Ik zucht en doe dan de deur open. Als ik die heb geopend zet ik een glimlach op mijn gezicht, het laatste dat ik wil is dat Loki bezorgt over mij word ondertussen dat dat eigenlijk hellemaal niet nodig is, wat er gebeurt is ,is gebeurt je kan er niet meer aan doen.  Hij kijkt me raar aan als ik zo de kamer binnen kom, ik trek me daar niets van aan en kijk weer een beetje rond tot mijn ogen verstrikt geraken in een boeken kast, rustig stap ik er naar toe en pak er een uit. 

 Ik heb geen enkel idee over wat het boek gaat maar ik pak hem mee en ga zitten in het bed met de deken hellemaal over me heen tot aan mijn armen die hangen er uit met de boek, en ik begin er in te lezen, ook al kan ik mijn gedachtes er niet bijhouden en zit Loki mij nog altijd raar aan te kijken ik probeer dan gewoon alsof te doen dat ik geïnteresseerd ben in het boek.

" Ga je nu eindelijk een keer mijn vraag beantwoorden Sophie?" Hij kijkt me vragend aan . "Je was lekker op tijd oke" Zeg ik een beetje geïrriteerd en kijk dan weer gefocust in mijn boek. " Dus je wilt echt liegen tegen de god van de leugens." Vraagt hij mij grijnzend, ik zucht en leg het boek neer, ik kijk hem aan met een onverwachte eigenwijsheid. Ik pak mijn boek terug op en doe net zoals een irritante puber zou doen, hem negeren. 

Ik hoor hem na een paar min. zuchten en dan weg gaan. Ik kijk nog een tijdje verdooft naar het boek, ik hen geen enkel idee wat ik moet doen, wenen om dat ik nog geen dag geleden verkracht ben geweest, boos zijn om juist de zelfde reden of gewoon doen. Ik denk zo nog veel na en na een tijdje kan ik een geeuw niet meer onderdrukken, ik leg het boek van het bed af en draai mezelf op mijn zij en doe het lampje uit naast mijn bed die ik een paar uren geleden heb aangedaan toen ik merkte dat het donker werd. Het enigste licht dat nu nog in de kamer schijnt is die van de maan, er rolt weer een traan over mijn wang en dan nog en nog . Deze keer maak ik geen geluid alleen de tranen zijn getuigen dat ik geweend heb, en misschien ook de natte kussen die onder mijn hoofd ligt.

Ik denk dat ik in slaap ben gevallen op dat moment want ik word langzaam wakker, met het gevoel dat ik word bekeken. Voorzichtig doe ik mijn ogen open en zie Loki zitten op een stoel juist voor mij die er gisteren nog niet was.

"Ik denk dat je mijn vraag niet meer moet beantwoorden" Ik kijk hem vragend aan nadat hij dat heeft gezegd, ik wil vragen wat hij daar mee bedoelt maar hij is mij al voor" Je kussen, zegt hij wijzend naar mijn kussen, je hebt de helle nacht liggen wenen en ik heb je ook horen wenen in de douche" Zegt hij, ik kijk hem met grote ogen aan, maar op een of andere reden ben ik blij dat hij het weet. Er komen terug tranen in mijn ogen en ik denk dat hij het ziet want hij pakt mij in zijn armen. Hij kan toch vriendelijk zijn.

-----------------------------------------------------------------

Hello nieuw stuk ( lang geduurt om het te schrijven maar je kan altijd helpen he)


Van HemTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon