Šampióni

443 21 4
                                    


Dneska se vybírají šampióni. Dvojčata se o přihlášení snažili hodně dlouho. Když je ale postaršující lektvar proměnil na Brumbála tak si nechali říct.

"Jaktože nejíš?" Zeptá se mě Harry. "Nějak nemám hlad." Pokrčím rameny. Už asi 10 minut si hraju s jablkem a ani jednou jsem si nekousla. Dneska jsem si sedla k Harrymu, Mie a Ronovi. Dvojčata sedí o kousek dál. "Co se děje?" Zeptá se mě Harry. "No mám strach že se opravdu přihlásili... Dvojčata.Mám takový divný pocit, že se něco stane." "An, nemohli se přihlásit když jim ani jeden pokus nevyšel. A Brumbál to má dobře vymyšlený takže se určitě nepřihlásili." Ujistí mě Harry. "Děkuju." Řeknu a usměji se na něho. On mě jen pohladí po zádech a dal se věnuje jidlu.

"Ticho!" Zakřičela McGonnagalová a všichni se stišili. Opřu si hlavu o Fredovo rameno a on mě chytne ze zadu za pas. Kouknu se na Harryho, který sedí vedle mě. Harry se na mě usměje, úsměv mu oplatím. Brumbál měl proslov o turnaji. Za Krasohůhli soutěží Fleur Delacure. Za Kruval Viktor Krum. Za Bradavice Cedric Diggry. "Tak už známé všechni šampióny..."  Ale Ohnivý pohár nechtěl skončit. Najednou vyletěl papírek. Brumbál chytil papírek a zašeptal "Harry Potter."  Otočilím se na Harryho a chytnu ho za ruku. "Harry Potter!" Zakřičel Brumbál. "Harry musíš tam jít." Řekla Hermiona. Ale já přestala vnímat. Ten sen. Vyhledám Ginny ta na mě umřeně kouká. Obě myslíme na to jedno. Na můj sen. Jestli se stalo i tohle tak... Voldemort.... "Ne, ne, ne.." začnu šeptat. "An? An? Annie, copak je?" Snaží se na mě mluvit Fred. "Pak." Na víc se nezmůžu.

"To je jen schoda náhod. Nic to nemůže znamenat." Snaží se mě uklidnit Fred. "Kéž by. Ale já mám hrozně divný pocit ohledně turnaje." "Annie? Nemysli na to byl to jen sen nic víc. Pojď jsem." Řekne a přitáhne si mě do objetí. Tohle jsem potřebovala. V jeho náruči se trochu uklidním. Ale pořád na to musím myslet. "Nepůjdeme do společenky?" Zeptám se ho. "A proč nezůstat tady?" Jsme sami u Freda v pokoji. "Potřebuji za Harrym." "Řekneš  mu to?" Zeptá se Fred. "Zatím ne. Dneska se se vším musí srovnat až pak mu to řeknu." Odpovím, vezmu ho za ruku a odejdeme. Už na schodišti slyšíme hluk. Nejspíš už Harry přišel. Než dojdeme do společenky někdo vyběhl po schodech až k nám. Hned ho poznám. "Harry!" On se zastaví. Chvíli se mi kouká do očí. V těch jeho vidím strach. Nakonec se na mě vrhne. Obejme mě a já jeho. "An, potřebuju.." řekne "Tak já už půjdu." Řekne Fred. "Jo a Harry gratuluju. My jsme to taky zkoušeli ale nepovedlo se nám to." Popláca Harry po zadech a já po něm střelím vražedným pohledem. Fred odejde. "Anjájsemsvojejménodopohárunehodil." Vůbec jsem mu nerozuměla. "Harry uklidni se a řekni mi to prosím pomalu, vůbec ti nerozumím." Řeknu a Harry přikývne. " Já jsem svoje jméno do poháru nehodil! Musíš mi věřit." Řekne zoufale Harry. "Harry půjdeme někam, kde budeme sami a všechno mi to řekneš." Když vidím jak se na mě kouká musím dodat. "Já vím, že jsi svoje jméno do poháru nehodil. Hodil by to tam jen šílenec." Harry je ušklíbne. "Tam půjdeme ke mě do pokoje?" Zeptám se ho a on je kývne.

Harry leží na mé posteli a já sedím vedle někoho. "Takže musíš závodit? Nejde se odhlásit když ses ani nepřihlásil?" Zeptám se Harryho. "Ne. Kdyby to šlo tak to udělám hned v té místnosti 'šampiónů'. Skrk řekl, že pohrát vybral a, že letos budou 4 šampióni." "To všechno spolu zvládneme. Nevíš co je první úkol?" Harry jen zakýve hlavou na znamení ne. "Ale chápeš, že já tohle všechno nechci." "Chápu, Harry. Pojď sem."  Řeknu a obejmu ho. Do pokoje vešla Lev s Parvati. "Ahoj." Řeknou doujhlasně. "Ahoj." Pozdrav jim oplatíme. "Tak já asi už půjdu. Dobrou noc." Řekne Harry, holky mu popřály také dobrou noc. "Dobrou Harry." Řeknu a líbnu ho na tvář. Harry odejde a já se chystám do sprchy.

———————————————————————
Slavnostně přísahám, že jsem připravena ke každé špatnosti...!

Tak jsem tu!!
Doufám, že už to bude všechno v pohodě.

Líbila se vám tato kapitola??
Děkuji moc za každý komentář, hlas a hlavně za to, že to čtete dál. Moc si toho vážím.❤️

Zatím....

NEPLECHA UKONČENA!

Vaše Any <3

ONA TO PŘEŽILA! (HP FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat