Sníh

577 25 2
                                    


Čas běžel rychle. Září uteklo asi nejrychleji. Po něm následoval říjen, listopad a najednou byl prosinec. Nic moc zajímavého se nestalo. Teda až na trolla, kterého podle Rona a Harryho vypustil Snape ale já tomu nevěřím. Proč by to dělal? Ani si nemyslim, že to dělá pro Voldemorta. Ano, vypadá na to ale nemůžeme všechny hodnotit jen podle vzhledu. No a asi by vás taky zajímalo kdo je Norbert. Norbert byl dráček Hagrida. Museli mu ho bohužel vzít a odvést do Rumunska. Ron tam má prý bratra Charlieho. On pracuje s draky. No a ještě bych zapomněla na Harryho první zápas. Harry hrál úžasně. Celý nebelvírský team. Na konec Harry chytil zlatonku a Nebelvír vyhrál. A ještě něco k Halloweenu. Ron, Harry a Hermiona se spolu normálně baví, konečně. Protože Ron s Harrym zachránili nám život. Ten den Ron měl hnusnou ale vážně hnusnou narážku na Miu. Ona to vzala hodně špatně a zamčela se na záchodech. Nějakou dobu mi trvalo jí najít. Celou dobu jsem tam byla s ní a snažila se jí utěšit. No a pak se věci odehráli hrozně rychle. Mia vyšla ze záchodu a v tu chvíli přišel obrovský troll. Mia mě zatáhla zpátky na záchody, troll začal všechno bořit. Křičeli jsme o pomoc. Asi to Harry s Ronem slyšeli a šli nám pomoc. Trolla omráčili. A v tu chvíli přišli profesoři. Hermiona to všechno hodila na sebe. Málem Ronovi upadla pusa jak se divil. No a od té doby jsou z nich nejlepší kamarádi. Jsem mega ráda, že se už nehádají.

Za poslední dobu hodně nasněžilo. Moc jsem zimu ráda neměla. Ale tady v Bradavicích je zima kouzelná. Stejnak mám ale radši podzim.
Dvojčata mě skoro každý den válejí ve sněhu. Ale jednou je v tom vyválím já a uvidí.

Jako každý den sedím v knihovně a čtu si. Dneska to je Famfrpál v průběhu věku. Chci tu hru pochopit, když jí Harry hraje. "Venku je tak hezky a naše drahá Annie bude radši sedět v knihovně a číst si z těch zapřašených a hnusných knih co tu jsou." Řekl moc známý hlas za mnou. "Tak radši si budu číst než abys mě znovu vyválel ve sněhu, dráhy Frede." Musela jsem se nad tím pousmát. Sedl si naproti mě. "Co to čteš?" Jen jsem zvedla knihu aby viděl název. "Jooo, tak famfrpál naší dráhou Annie zajímá." Ušklíbl se. "Oo ano dráhy Frede. A kdopak našeho drahého Freda dokopal aby vkročil do knihovny?" Nadzvedla jsem obočí a čekal na odpověď. Fred jen pokrčil rameny. "A kde máš svoji drahou polovičku?" Všude s Georgem chodí spolu. "Ptal se tu někdo po mě?" Řekl hlas za mnou. "Taak tady ho máme našeho drahého George. Co vás přivádí do knihovny?" Znovu se zeptám. "Proč tak postiženě mluvíš? Začala ses bavit s McGonnagalovou?" Zeptal se mě Georg. Jen jsem nad tím mávla rukou a on si sedl vedle Freda. "No tak proč tu jsme." Začne Georg. "Budou Vánoce." "No a my.." "..nevíme co bys chtěla." "Tak" "co by si naše drahá Annie přála?" Dokončí jejich větu Fred. "Ježíš co s váma dneska je mluvíte jako Brumbál s McGonnagalovou dohromady." Diví se Georg. My s Fredem jen mávneme rukou. "Já nic nepotřebuju. Mě stačí, že mám vás." Usměji se a oni mi úsměv oplatí. Moje a Fredovi oči se střetli. První jsem uhnula s pohledem já. Nemám moc ráda dlouhé zírání do očí. Znervózňuje mě to. "Ale no taaak co chceš?" Znovu se zeptá Georg. "Já nevím. A co byste chtěli vy?" Zeptám se na stejnou otázku. "Nám je to jedno." Řekne s úsměvem Fred. "A kde vůbec budeš?" Zeptám se mě Georg. "Já budu tady. Stejnak mě a Harry doma nikdo nechce tak tu zůstaneme. A vy jedete asi domů co?" Zeptám se jich. "No my vlastně nevíme.." "..makma chce jet do Rumunska.." "..za brachou Charliem.." "..takže tady možná budeme taky.." "...ale zatím nevíme." Perfektně se doplňovali. "Dobře." Odpovím jim. "No nic máme trénink.." "..jdeme zatím pro Harryho.." "..nechceš jít s náma?" Zeptá se mě Fred. "Šla bych ale chci to dočíst." Odpovím. "Dobře. Tak ahoj." Řeknou naráz. "Zatím ahoj." Rozloučím se s němi a oni odejdou. Vrátím se ke knize.

-----------------------------------------------------------

Slavnostně přísahám, že jsem připravená ke každé špatnosti..!

Další kapitola je tuuu!!

Doufám, že se vám líbila.

Budu ráda za každý hlas a komentář.

To bude pro dnešek vše.

Zatím...

NEPLECHA UKONČENA!

Vaše Any <3
#ILY❤

ONA TO PŘEŽILA! (HP FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat