Dárky

452 24 0
                                    


"Konečně oběd!" Vzdychne nadšeně Ron. Nandá si velkou porci jehněčího s bramborami. Já si nandala na talíř kukuřici, kuřecí prso a rýží. Taky jsem měla hlad. Naházela jsem to do sebe co nerychleji to šlo. Měla jsem v plánu jít na tu "moji" louku. Stejnak jsme už odpolední vyučování neměli a do knihovny se mi nechtělo. Chtěla jsem být i chvíli sama.

Vycházím z Velké síně a hledám v tašce jablko z rána. Nestihla jsem ho najít a narazila jsem do někoho. "Davej pozor Potterova!" Ozval se ten známí otravný hlas. "Promiň!" Odseknu a sáhnu si na čelo. Druhou ruku mám pořád v tašce a hledám. Konečně najdu jablko a vytáhnu ho. Malfoy mě obejde a jde dál. Jen protočím očima a pokračuji dál do Nebelvírské věže. Přijdu do pokoje odhodím tašku a ohryzek do koše. Tepleji se obléknu a vezmu si Nebelvírskou šálu. Vyběhnu z pokoje hned na Bradavické pozemky. Přemýšlím nad různými věcmi. Třeba na to jaké by to bylo umět létat. Byla by to docela zábava. Najednou mi přistála na zádech sněhová koule. A  další. Rychle se otočím a jedna mi přistane v obličeji. Uslyším moc známý smích. Otřu si mokrý sníh z obličeje. A uvidím dvě zrzavé hlavy. "Promiň, my nechtěli." Řekli naráz. "No vy nikdy." Řeknu a protočím očima. Přijdou ke mě. "Hele počkej máš tady sníh." Řekne Fred a začne my z vlasů oprašovat sníh. Palcem mi setře poslední kosek sněhu na mém obličeji. "Děkuju." Poděkuju mu a on se jen usměje. "Co potřebujete?" Zeptám se jich trochu naštvaně. "Jen..." "..jestli už víš.." "..co chceš.." "..k Vánocům."  Oba dva na mě mrkli. "Ne, nechám se překvapit." A taky na ně mrknu. "Vy zůstáváte teda tady na Vánoce?" Zeptám se jich. Oni je kývnou ma souhlas. "Super! A kolikátého je dneska?" Zeptám se jich. "18." Odpoví naráz. Panebože už 18. Já nic nemám koupeného. Nahlas jsem polkla. "Coo Annie nemá nic koupeného?" Georg se usměje. Jen jsem smutně kývla. "Dneska jdeme do Prasinek nechceš tam něco koupit?" Zeptá se mě Fred. "Byli byste tak hodní?" Usměji se na ně a oni je kývnou na souhlas. "Takže Seamus mi říkal, že je tam cukrárna Medovi ráj tak něco sladkého pro 3 osoby vyberte. A ještě nějaký srandy pro Harryho a Rona. Děkuju. Kolik budete chtít galeonu?" Zeptám se jich s úsměvem. "Nevím kolik nám dáš tolik utratime." Řekl Georg. "A jako my nic nedostaneme?" Zeptal se smutně Fred. "Ale jo nebojte ale nemůžu vám říct abyste si něco koupili to by pak nebylo překvapení." Mrknu na ně. "Tak asi jdeme zase zpět do společenky abych vám dala ty galeony." Oni je kývnou. Cestou se bavíme o všem možným. Fred řekl heslo a Buclata dáma nás pustila dovnitř. "Vydržte tady 5 minut jen si pro to skočim do pokoje a budu tu."

Dala jsem dvojčatům peníze a šli jsme ven. Chvíli jsme chodili po bradavických pozemcích pak mě nezapomněli vyválet ve sněhu a odešli. Mě napadlo, že bysme mohli zajít za Hagridem. Vydala jsem ty tři hledat. Našla jsem je v nebelvírsky věží. Oni s mým nápadem souhlasili.

Zbytek dne jsme strávili u Hagrida. Byl to hezký den. Dvojčata mi večer předala to co jsem chtěla a já to důkladně schovala aby na to Hermiona nepřišla.

Nakonec jsem se převlékla do pyžama a šla jsem spát.

-----------------------------------------------------------

Slavnostně přísahám, že jsem připravená ke každé špatnosti..!

Taaak další kapitola.
Vím moc pravidelně napíšu ale budu se snažit líp.

Doufám, že se vám další kapitola líbila.
Budu ráda za každý hlas a komentář.

Ještě jsem vám chtěla poděkovat k 1k přečtení. Omgg mooooc děkuju jste nejlepší.❤❤❤❤

NEPLECHA UKONČENA!

Vaše Any <3

ONA TO PŘEŽILA! (HP FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat