FINAL

612 43 5
                                    

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Jimina.......áno aj cez to všetko sa moje city k nemu nezmenili aj cez bolesť ktorú som zažívala....milujem jeho. Jimin je moja prvá a najväčšia láska....a čo sa týka Jungkooka tak to je niečo ako moja podpora niečo čo ma miluje tak moc ale už ho niekto predbehol......už sa to nedá....prepáč Jungkook....postavila som sa z posteľe a utekala dole schodami kde bol v kuchyni iba Jin. ,,Jin ? Aká ja adresa Jiminovho nového bytu?" spýtala som sa a hneď som si na seba dávala aj kabát. Iba sa usmial ,,(meno ulice)" povedal. Neváhala som a utekala som rovno ku vchodovým dverám. Utekala som ako sa len dalo jeho adresa nebola ďaleko od nášho domu a preto som to mala asi 10 minút rýchleho behu. Aj keď vonku pršalo a bola zima bolo mi to jedno...dokonca aj keď som na sebe mala sukňu mi to bolo jedno. Potrebovala som mu to povedať a nestratiť ho.

***

,,Jimin!" Kričala som a bùchala mu na vchodové dvere. Po chvíli otvoril.
S hrôzou na mňa pozrel ,,Lila....ako si ma našla?" Spýtal sa prekvapene. Ja som sa ho chytila iba okolo krku a darovala mu bozk. Chvíľu mi ho neopetoval ale potom sa do toho pridal aj on. Bol to bozk na ktorý sme čakal dlho.....veľmi dlho......

O 7 ROKOV NESKÔR

"Po siedmich rokov sme sa ja a Jimin vzali. Ako na to reagovali ostatný? A hlavne veľká otázka ako Jungkook? Bol sklamaný nenávidel mňa a Jimina ale po čase si uvedomil že láska ktorá bola odomňa pre Jimina bola väčšia ako tá čo mal Jungkook pre mňa a tak to nechal už napokoji. Dokonca bol on ten čo nám priniesol prstienky pred oltár. A ostatný? Tý to zobrali najlepšie niektorý z nich nám išli za svedkov. A celkovo boli z toho celého veľmi radi. Moji rodičia sa po 1 roku vrátili a tak som ich dokopala aby sa začali rozprávať s mojou babkou. No a tak sa aj stalo a teraz spolu dokonca zdieľajú spoločnú domácnosť. A Jane? Ako som ja aj ona zmaturovali nikto o nej nepočul a myslím si že ona a jej kamarátky nám nechýbajù. A to by bolo asi všetko. No a teraz tu sedím na gauči s vami  s mojími najkrajšími detičkami na svete ! A rozprávam im príbeh môjho života. No šup už do postele" povedala som Linde a Dávidovy. ,,Mami povedz nám to ešte raz " povedali naraz. ,,Maminka povedala už spať nie ?" Povedal Jimin ktorý akurát zišiel dole schodmi.
,, Dobre teda" povedali a utekali hore do svojich izieb. Iba som sa na neho usmiala ,,Majú voči tebe väčší rešpekt" povedala som. ,,Vieš prečo?" Sadol si vedľa mňa na gauč. ,,Lebo som Park Jimin" povedal a pobozkal ma.




❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Just ,,ONE '' YearWhere stories live. Discover now