16.

517 38 5
                                    

Ľudia ĎAKUJEM !!!!!! MOC ĎAKUJEM za to koľko z vás mi napísalo aj tý čo mi nikdy predtým nič nenapísali alebo podobne❤ Ale bohužial ja príbeh musím zmazať 😢😢😢😢😢






ROBÍM SI SRANDU!!
❤❤❤NEMAŽEM❤❤❤
Ďalšia časť je tu👇👇👇👇👇

○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○○

Premyšlala som na tým čo povedal Jin hneď ako odišiel som sa rozplakala. Po chvíli som počula ako sa dvere zabuchli a smiech chlapcou ma vyrušil z premýšlania bleskovo som si utrela slzy akože sa nič nedeje. V tom som si všimla že s chlapcami prišiel aj Jimin. Asi si išel zviať zvyšok vecí....naše oči sa stretli. Ani som si nevšimla a sadol si vedľa mňa. Ostatný si to zo smiechom ktorý zo sebou priniesli namierili do kuchyne. ,,Ty si plakala?" spýtal sa Jimin ktorý pozeral priamo do mojich uplakaných očí. ,, Ja...vie..." nestyhla som dokončiť keď si vedľa mňa na druhú stranu sadol Jungkook.
,,Ahoj láska" povedal a dal mi pusu na líce pred Jiminom. Iba som sa falošne usmiala. Hnev v Jiminových očiach ma pomaly ale isto dostával. ,,Jungkook ja a Lila sme mali práve niečo rozdebatované" povedal Jimin a zabíjal pohľadom Jungkooka.
,,Je tu niečo tajné? Viem o všektom čo vie aj ona" povedal a objal ma zo zadu. ,,Lenže o tomto nevieš! Pretože si spelý!" zvýšil hlas Jimin. Nevedela som čo mám povedať. Iba som tam ticho sedela  a pozerala sa ako sa hádajú. Stači....prosím stačí už je toho na mňa veľa..... ,,TAK STAČÍ!!" zakričala som. Iba na mňa udivene pozerali.
Slzy mi stekali dole po lícach. ,,Lila..." povedal Jimin.
,,laska čo sa deje...?"spýtal sa Jungkook.
,,Už je toho na mňa moc jasné? Ja nevi...em koho z...vás..na...ozaj miluj..em" povedala som spomedzi slzy. Jejich pohľady nechápavosti ma zabíjali. Postavila som sa a odišla do svojej izby kde som sa zamakla. Ja už neviem neviem neviem!!!! prečo zasa ja! Sedela som a rozmýšlala nad tým všetkým nad všetkým ktorý z nich  pre mňa viac spravil a ktorý ma viac miluje. Už som na to došla! Aj Jinove slová aj všetko! Človek ktorý bol prvý ktorý bol ten čo ma zachránil od Jane.....viem že ten druhý mi pomohol viac.... ja mu nechcem mu zlomiť srdce ale ale jaa .........milujem viac......J...






No kto to podľa vás bude ?😂

Just ,,ONE '' YearHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin