14.

574 45 3
                                    

Sama neviem opísať pocit aký bol vo mne. Bola to veľká bolesť a zasa keď nad tým tak rozmýšla som z Jungkookom a ten ma robí šťastnou.
Každý sa pozeral iba na mňa.
,,Ahoj Lila dlho sme sa nevideli prečo niesi v škole" začala Jane a nahodila falošný úsmev. Je blbá? Myslí si že jej odpustím alebo že jej odpuatia ostatný? ,,Nemám náladu tam chodiť niečo tam robí zlú atmosféru" povedala som. Za normálnych okolností ak by sme boli v škole dostala by som jednu cez hubu ale keďže sme u BTS doma nedovolila by si to. Predsa len sú to jej najoblúbenejší interpreti. Nakoniec mi zasa iba darovala falošný úsmev a sadla si s nami za stôl. Ani by ste nevedeli ako rýchlo som do seba to jedlo nahádzala a hneď sa zdvihla zo stola išla do svojej izby kde som sa zamkla. Je mi z nej zle až moc zle......

******

Je asi 19:00 večer a ja si zakrívam uši vankúšom a som zababušená pod perinov. Áno zasa počujem vzdychy z Jiminovej izby. Keby to robia aspoň keď všetci spíme alebo keď nikto nieje doma. Po asi hodine som počula ako sa vchodové dvere zatvorili pravdepodobne odišla.......ani si neviete predstaviť ako som bola šťastná. Viete taký pocit ako keby ste doatali hračku čo na vianoce strašne chcete. ,,Ďalej!" povedala som človekovi čo ma vytrhol z mojej radosti a klopal na dvere. Čakala som Jungkooka ktorý mi povedal že sa vráti keď niečo v vybaví. No do mojej izby vošiel Jimin ktorý za sebou zamkol. Mal na sebe iba nohavice takže som mala pekný výhľad na jeho vypracované brucho.

 Mal na sebe iba nohavice takže som mala pekný výhľad na jeho vypracované brucho

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

,,Jim.." chcela som mu niečo povedať ale on prišiel bližšie a dal jeho prst na moje pery čož ma donútilo nedokončiť moju vetu. ,,Ani nevieš ako som sa ťa chcel znovu dotknúť...ja je mi to všetko ľúto....Jane je pre mňa iba niečo čo ma dusí čo je tu premňa iba aby mi nahradila teba vieš že milujem iba teba a ja....v tu noc som bol opitý a myslela som si že som v posteli s tebou a nie Jane" vysvetlil. Neviem prečo som pred ním plakala. Moje srdce dosť bilo ale nevedela som čo cítim. Láska? Bolesť? -neviem. Klamem samú seba a vlastne neviem čo chcem. Bola som zamrznutá a ani som sa nehýbala...On sa iba usmial a utrel mi jeho studenou rukov moje slzy. Potom mi chytil hlavu a pritiahol si ma bližšie....naše pery boli iba kúsok od seba...Lila! Pohni sa! Nesmieš!













































Zrazu nám ale niekto zaklopal na dvere....







(Ahojte❤dúfam že sa páči❤)

Just ,,ONE '' YearHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin