13.

602 42 5
                                    

Ráno som sa zobudila celkom skoro. Bolo asi 7:30 a áno Jungkook ešte spal.
Zobudila som ho malým bozkom na jeho zlaté líčka. ,,Ešte 5 minút" povedal rozospato. ,,Chceš predsa aby sme išli domov nie?" Spýtala som sa a sama pre seba som sa pousmiala.
V momente sa zdvihol a namieril si to do kúpeľne. Ako bol v kúpeľni ja som si zatiaľ obliekla toto:

 Ako bol v kúpeľni ja som si zatiaľ obliekla toto:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom sme sa v kúpeľni vystredali. Zbalili sme si veci a išli dole. Nebola som vôbec hladná tak isto ani Jungkook. Potom ale prišla ťahšia časť a to rozlúčiť s babkou. Milujem ju strašne moc. Neviem kde by som bola bez nej posledné dni.
,,Babi odchádzam musím ísť domov ale neboj sa j-a s-a vrát-im" posledné slová som strašne koktala pretože som cítila svoje slzy stekať po lícach. Ona sa iba usmiala jej nádherným úsmevom a naozaj silne ma objala. Dala mi pusu na čelo a potom objala  ešte Jungkooka. ,,Majte sa dobre príďte znovu a Jungkook! Ak jej ublížiš 2. krát ti ju naspäť nevrátim" povedala no potom sme sa na to iba zasmiali. Jungkook prikývol a obaja sme odišli. Na ceste k zastávke prevládalo strašné ticho. Bolo mi ľúto babky ale vedela som že ju prídem ešte navštíviť. ,,Si vpohode?" spýtal sa Jungkook z úsmevom na tvári.
,,Áno som" povedla som a zasmiala sa.
,,Lila !Lila! To je náš autobus že?" Spýtal sa a prstom ukazoval na autobus ktorý bol takmer za nami a zastávka ešte dosť ďaleko. ,,Nie..ÁNO!!! JUNGKOOK TO NEMÔŽME  STIHNÚŤ!!!" kričala som lebo to bol posledný autobus ktorý v ten deň išiel. Teda nebol ale išiel až večer. Áno je to dosť malé mesto a autobusy tam chodia iba 2 krát a to ráno a večer. ,,Ale môžme" chytil ma za ruku a  spolu sme začali utekať.

 ,,Ale môžme" chytil ma za ruku a  spolu sme začali utekať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

.....................


Keď už sme konečne vystúpili z autobusu bola som rada že po takej dlhej dobe už konečne stojím na nohách z toho autobusu ma bolí celý zadok......,,Chceš sa prejsť ?" spýtal sa Jungkook. Mal iskričky v očiach  a čakal na odopoveď. ,,Možno večer som dosť unavená a už som tak nemala Jinove jedlo že už mi naozaj chýba" povedala som a obaja sme vybuchli smiechom. ,,Takže večer naše prvé rande?" Spýtal sa. Asi som hluchá? Čo povedal? Rande? Ja? On? Práve sa neviem ani pohnúť som černevá ako paprika a neviem mu odpovedať. Ja viem asi si myslíte preboha! Veď ste sa pobozkali a vlastne je to tvoj priateľ ale rande je to ....um..moje úplne prvé rande a ja neviem čo tam mám robiť!! Teda viem!! Nie neviem!
Vybuchol smiechom. A doriti! Určite sa smeje na mne. Jasné že na mne na kom inom by sa smial. ,,Milujem keď sa červenáš a berem to ako áno" povedal a dal mi pusu na čelo.

.............  

Keď sme vošli domov hneď ako prvé ma šprintom prišiel objať Jin. Dal mi silné objatie na ktorom som za musela zasmiať. ,,Stačí dusíš ma" povedala som. ,,Toto už nerob rozumieš!" trochu zvýšil hlas. Chápem že sa asi hnevá no nie asi ale dosť. ,,Áno mami" povedala som a usmiala sa.
,,Aish! Ty! Poď jesť" povedal a spolu sme sa zasmiali. Postupne dole prichádzali ostatný ktorý mi tiež darovali dlhé objatie. Ako som aj predpokladala aj oni sa hnevali že som odišla ale potom povedali že chápali moju situáciu a že by spravili to isté.......proste bla bla bla....dostala som lekcie o tom ako to nemám robiť že som si mohla ublížiť a chápete.
,,Kd-e je J-imin?" spýtala som sa pretože bol jediný to chýbal. Všetci sa na mňa pozreli a rozmýšlali či mi to majú povedať alebo nie. ,,Lila vieš....." začal Suga. No svoju vetu nedokončil keď som videla ísť Jimina dole držiac sa za ruku s Jane......


(💚Hii!!!! Dolho sme sa nevideli zasa moje výhovorky bola som chorá a chápete proste sa mi v teplotách písať nechcelo takže tak....vždy sa cítim previnilo keď dlho nevydám nový diel ale tak počítam že v tom niesom sama..😂😂😂 inak HLASUJ!!!!!!
Ak ma chceš podporiť a ak sa ti môj príbeh páči a pridaj pekný komentár necha sa poteším love yaaa❤)

Just ,,ONE '' YearWhere stories live. Discover now