3.

775 51 1
                                    

Všetky pohľady boli na mňe. Zdvihla som sa zo stola a išla som do svojej
izby. Kde som sa zamkla ľahla na posteľ vitiahla svoj mobil a pozerala som si spoločné fotky mňa a mojich rodičov. Plakala som až moc. Potom som od únavy zaspala.

Keď som sa ráno zobudila a pozrela som sa na mobil bolo 6:05 bola som prekvapená že som sa sama od seba zobudila tak skoro. Vždy som vstávala  6:30. Ale mala som aspoň viac času sa pripraviť do školy. Prišla som do kúpeľne z úsmevom na tvári ale potom mi vlaste došlo že niesom vo svojom dome a spomenula som si čo sa stalo včera. A zasa som sa rozplakala.  A úsmev som na tvári  už nemala. Neako som sa  na to snažila nemyslieť. Dala som si sprchu a vyčistila si zuby. Potom som si obliekla toto

Pozrela som sa na hodiny a bolo 7:10 akurát som všetko shíhala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Pozrela som sa na hodiny a bolo 7:10 akurát som všetko shíhala. Zobrala som si tašku a zišla som dole. Kde bol iba Jin.


,,Dobré ráno" povedal z úsmevom na tvári.


,,Dobré" povedala som ale nechcela som sa na neho vôbec pozrieť.


,,Spravil som ti raňajky než pôjdeš do školy" a znova sa usmial.


,,Niesom hladná" povedala som mu a on sa na mňa zamračil.


,,Veď si nejedla ani včera" povedal a vyzeralo to tak že sa o mňa bojí.   


,,Nechaj ju tak keď je taká tvrdohlavá nech po ceste do školy odpadne" povedal zrazu Jungkook ktorý stál ma schodoch a pozeral sa na mňa.


Len som prekrútila očami a začala som si obúvať topánky.



,,Ak chceš vezmem ťa autom do školy" povedal Jin a čakal na odpoveď.


,,V pohode myslím že jeden rok je dosť veľa a nepotrebujem aby ste ma viezli aj do školy" povedala som a zabucha dvere.

******

V škole som sedela a rozmýšlala nad celým tým jedným rokom a ako to vlaste vydržím.



,,Lila!!!!!!" kričala na mňa učiteľka.



,,A-no?" zakoktala som sa lebo som nechápala o čo ide. A zasa som počula posmechy.


,,Príď za mnou po vyučovaní" povedala naozaj vážne až som mala zimomriavky po celom tele.


Keď konečne zazvonilo išla som za ňou do  kabinetu kde sa ma pýtala rôzne otázky či som vpohode ale ja som ju len ignorovala nemala som chuť sa o tom z nikým baviť.


,,Lila nepriniesla si mi projekt na ktorý ste mali čas 2 týždne. Chcem aby si mi ho priniesla zajtra." Upresnila videla som na nej že sa na mňa naozaj hnevá.


,,A-le" začala som.



,,Chcem ho tu vidieť zajtra" povedala chladným hlasom a odišla. Bola som ako zmyslou zbavená. Do zajtra? To nestihnem.



,,Ach to všetko kvôli BTS!" povedala som si pod nos ale potom mi došlo že som mala byť radšej ticho lebo okolo akurá išla Jane z jej skupinov báb nazývané armys.





Išla som ďalej svojou cestou ale ona ma chitila za rameno a ťahala ma na dievčenské vecká.



,,Čo si to povedala o BTS?" Spýtala sa a zabíjala ma pohľadom.


,, Nič" povedala som no v mojom hlase bol počuť strach.




,,Neklam ty sviňa!" zakričala na mňa až som sa jej zľakla. A potom to začlo zhodili ma na zem a začali do mňa kopať bolo im úplne jedno kam. Hlavne aby to bolo do mňa.



,,Neber si ich do huby!" zakričala a so svojou partiou odišla.




Postavila som sa zo zeme krvácal mi kútik prier a bolelo ma strašne brucho. Krívala som na jednu nohu pretože mi na ňu jedna z jejich partie dupla moc silno. Na posledné 2 hodiny som nešla pretože som mala strašne bolesti brucha.


Keď sa škola skončila išla som do triedy kde nikto nebol a vzala si tašku. Ktorá bola celá mokrá. Asi mi ju poliali vodou alebo niečim iným ale nechcela som vedieť čím. No bola som rada že som mala telfón u seba. Prišla som domov asi o hodinu a pol neskôr. Mala som milón zmeškaných hovorov od neznámych čísiel ale došlo mi že to bol asi Jin alebo niekto z nych.





Keď som prišla domov boko asi 20:00 noha ma pekelne bolela a o bruchu ani nehovorím. Nikto nebol doma. Začo som bola rada ale po chvíli som počula kroky dole schodami a bol to Jungkook.



,, Kde si preboha bola volali sme ti asi 100× ostatný ťa išli hľadať!" kričal po mňe ale ja som som ho ignorovala.


,, Čo sa stalo!" spýtal sa keď si všimol ako si držím brucho a krívam.

,,Čo sa stalo!" Zvýšil hlas.


,,Nechaj ma prejsť" povedala som potichu lebo som sa ho bála. Nemohla som presť pretože mi bolokoval schody.  Chitila som ho za rameno a snažila sa ho odstrčiť preč ale bol na mňa moc silný. Chitiľ ma za ruku a ťahal ma do mojej izby a potom zamkol.



,, Tak čo sa stalo?,, spýtal sa a začal sa približovať. V mojej izbe bola naozaj veľká tma a tak som sa ho bála.

Nezmohla som sa ani na slovo.


Prišiel ku mňe a objal ma. Ja som ho chcela odstrčiť preč ale on ma držal naozaj pevne. Posadil ma na posteť a chtil mi brucho.



,,Au!" povedal som lebo to naozaj moc bolelo. Vyhrnul mi tričko. Neviem či vydel tie modriny a červené fľaky na bruchu ale asi hej.



,, Nechaj to tak chcem byť sama" nevidela som mu vôbec do tváre bola tam veľká tma. Zrazu mi chytil ruku a začal ma na krku bozkávať. Odstrčila som ho ale.........

( Tak je tu ďalšia časť príbehu celkom dosť som ju pozmenila mala som o tejto časi inú predstavu ale tak dúfam že sa vám páči 😊❤💚)

Just ,,ONE '' YearWhere stories live. Discover now